Adana'da İŞKUR teşvikleri bilgilendirme toplantısı

Adana'da İŞKUR teşvikleri bilgilendirme toplantısı

Çalışma ve İş Kurumu ile Basın İlan Kurumu işbirliğiyle basın mensuplarına yönelik İŞKUR teşvikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Adana'da İŞKUR teşvikleri bilgilendirme toplantısı

ADANA (AA) - Çalışma ve İş Kurumu ile Basın İlan Kurumu işbirliğiyle basın mensuplarına yönelik İŞKUR teşvikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çukurova ilçesinde bir kafede düzenlenen toplantıda konuşan İŞKUR Adana İl Müdürü Ahmet Karaveli, yıl içerisinde önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Mesleki eğitim kurslarıyla 2 bin 470 iş arayana meslek kazandırdıklarını ifade eden Karaveli, eğitim programıyla da 6 bin 585 kişinin deneyim kazanarak iş piyasasına adım atmasını sağladıklarını belirtti.

Ayrıca kendisinde girişimci ruh gören 674 vatandaşın girişimcilik eğitimi alarak iş kurma hayaline destek olduklarını aktaran Karaveli, "Ekonomik bir istiklal savaşı verdiğimiz bu günlerde kurum olarak en önemli paydaşımız olan iş verenlerimiz ile inadına istihdam diyerek milletimize güç katmaya devam edeceğiz. Aziz milletimiz yüz yıl önce Sevr paçavrasını, dün 15 Temmuz hainliğini nasıl göğsünde parçaladıysa bugün de döviz kurlarıyla kendisine giydirilmeye çalışılan gömleği parçalayıp atacaktır." dedi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarına yönelik teşvikleri içeren bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıya Basın İlan Kurumu Adana İl Müdürü Mehmet Feramuz Ayan da katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler