Adana'da şehitlere dua zalimlere beddua!

Adana'da şehitlere dua zalimlere beddua!

12 Eylül Darbesinin yıl dönümünde “Ülkücü Şehitleri Anma Programı”nda Kerbela Şehitleri de unutulmadı. Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Şehitlere dua, zalimlere beddua vardı.

adana-ulku-ocaklari-1.jpg

Adana'da şehitlere dua zalimlere beddua!

12 Eylül Darbesinin yıl dönümünde “Ülkücü Şehitleri Anma Programı”nda Kerbela Şehitleri de unutulmadı. Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Şehitlere dua, zalimlere beddua vardı.

- Adana'da şehitlere dua zalimlere beddua!

- Ülkücü Şehitler dualarla anıldı!

Türkiye’de hâlâ yarası kapanmayan 12 Eylül 1980 tarihinde yapılan askeri darbenin 39. yıl dönümünde Ülkücü Şehitler dualarla anıldı. Muharrem Ayı vesilesiyle Kerbela Şehitleri de unutulmadı.

Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu’nun birlikte düzenlediği “Ülkücü Şehitleri Anma Programı” Ramazanoğlu Kültür Merkezi’nde icra edildi.

PROGRAMA YOĞUN İLGİ VARDI

Kuran tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Canlı’nın ev sahipliği yaptığı programa MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkanlığı Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Başkan Yardımcısı Fuat Toygar, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Selçuk Diker katıldı.

BÜNYAMİN AVCI

Yoğun ilgi gören programda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 12 Eylül Darbesinin en çok Ülkücüleri ezdiğini, ülkeye ve millete verdiği zararların devam ettiğini kaydetti. Avcı “Birlik ve beraberliğe dünden daha çok ihtiyacımız var. Yüce Allah, dünün zalimlerini de bugünün zalimlerini de helak eylesin. Ülkemize, milletimize zeval vermesin. Milli ve manevi şuurumuzu artırsın. Allah, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi başımızdan eksik etmesin. Kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin.” dedi.

EMİN CANLI

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı da, “12 Eylül Darbesiyle, bugün ülkemizi yönetecek nice vatan evladı yiğitler, koca bir nesil yok edildi. Niceleri idam edildi, nicelerinin bedenleri cezaevlerinde çürüdü, ömür boyu sürecek hastalıklara maruz kaldı, nice aileler dağıldı, yok oldu.” şeklindeki sözlerle yaşanan dramı anlattı. Kenan Evren ve darbeci arkadaşlarını lanetleyen Emin Canlı “İlk Ülkücü Şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na kadar tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

FUAT TOYGAR

Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Başkan Yardımcısı Fuat Toygar ise, 12 Eylül Darbesiyle yaşanan mağduriyetleri özetledi. Diğer yandan 15 Temmuz 2016’da yapılan Fetöcü darbe girişiminin daha vahim sonuçlar doğuracak bir etkiye sahip olduğuna işaret eden Toygar “Devlet hâlâ bu hainleri temizlemekle uğraşmaktadır. Her türlü ihanete ve husumete karşı uyanık olmalıyız” ifadesini kullandı.

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER, KERBELA ŞEHİTLERİ

Konuşmaların ardından Ülkücü Şehitler ve Muharrem ayı vesilesiyle Kerbela Şehitleri için Fatihalar bağışlandı. Çeşitli gösteriler, şiirler ve türküler ile desteklenen program, aşure ikramının ardından “Ülkücü Yemini” ile son buldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler