Adana'daki cinayet davası

Adana'daki cinayet davası

- Eski ortağını tabancayla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddia edilen iş adamının da aralarında olduğu 8 kişinin yargılandığı davaya devam edildi

Adana'daki cinayet davası

- Eski ortağını tabancayla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddia edilen iş adamının da aralarında olduğu 8 kişinin yargılandığı davaya devam edildi

ADANA (AA) - Adana'da anlaşmazlık yaşadığı eski ortağını tabancayla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddia edilen iş adamının da aralarında olduğu 8 kişinin yargılanmasına başlandı. 

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya ev hapsi bulunan iş adamı Serdem K, tutuksuz sanıklardan Ahmet Ç, Mehmet Emin Y, H.Y. (13), Aziz Y, Nasih Y, Serkan Y. ile avukatları geldi. Sanık Mustafa Ş. ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen A.Ö. ifadesinde, Hüsnü Yaşar ile Serdem K'nin ortak olduklarını ve daha sonra ayrıldıklarını belirterek "Hüsnü'nün iş yerinde çalışıyordum. Kapının girişinden 5-6 metre kadar içerideydim. Silah sesi duydum. Baktığımda Serdem'in elinde tabanca, seri halde ateş ediyordu. Başka bir bölüme kaçtım, ateş etme sonrasında yaşananları görmedim." dedi. 

Tanıklardan H.Ç. de çalışırken 4-5 el silah sesi duyduğunu, dönüp baktığında Serdem K'nin elinde tabanca olduğunu gördüğünü söyledi.

Diğer tanıkların da dinlenmesinin ardından savcı, tanıkların Serdem K'nin hedef gözeterek ateş ettiğini ifade etmeleri ve olay yerine yedek şarjör ile gelmesi nedeniyle Serdem K'nin tutuklanmasını istedi. 

Mahkeme heyeti, ev hapsi bulunan Serdem K'nin oy çokluğuyla tutuklanmasına karar verip, duruşmayı eksikliklerin tamamlanması için erteledi. 

- Olay 

Ova Mahallesi Tekel Caddesi'nde 18 Ocak'ta Serdem K. (44), anlaşmazlık yaşadığı eski ortağı Hüsnü Yaşar'ın iş yerine gitmiş, aralarında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. 

İki grup arasında çıkan kavgada Hüsnü Yaşar ile 2 kardeşi tabancayla, Serdem K. ise kazma, kürek ve demir sopalarla yaralanmıştı. 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hüsnü Yaşar, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. 

Katil zanlısı Serdem K. ise sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Olayın ardından cinayeti işlediği iddia edilen Serdem K. ve kavgaya karıştıkları belirlenen 7 şüpheli hakkında dava açılmıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler