Adanalı Atlet Kayhan Özer Elmas Ligde

Adanalı Atlet Kayhan Özer Elmas Ligde

World Athletics’in organize ettiği grand prix serisi Elmas Lig’in ikinci etabına Adanalı atlet Kayhan Özer ile birlikte Türkiye’den 5 atlet katılacak.

kayhan-ozer-elmas-1.jpg

World Athletics’in organize ettiği grand prix serisi Elmas Lig’in ikinci etabına Adanalı atlet Kayhan Özer ile birlikte Türkiye’den 5 atlet katılacak. Son dört yıl içinde Elmas Lige tek seferde en yüksek katılımı sağlayan sporcularımız dünya yıldızları ile Doha’da buluşacak.

Atletizmde en önemli tek günlük yarışma serisi olan Elmas Lig’in ikinci etabı Doha’da 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Çintimar; “Kayhan Adana’nın gurur kaynağı”

Kayhan Özer’in Elmas Lige katılacak olması üzerine görüşlerini dile getiren Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şunları söyledi. “TOHM sporcumuz olan Kayhan, Adana’mız için güzel bir örnek. Arkasından gelen sporcu kardeşlerinin örnek alacağı bir karakter. Başarı basamaklarını birer birer çıkıyor. Kırdığı rekorların üzerine Elmas Ligde yarışacak olması bizler adına da gurur vesilesidir. İnşallah olimpiyat kotasını da alarak bizleri gururlandırmaya devam eder. Kayhan kardeşimize olimpiyat yolunda başarılar dilerken, Antrenörüne ve ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler