Adanalı Sırıkla Atlama Sporcusu Sümeyye Kınar Gençlik Olimpiyatları’nda Ülkemizi Temsil Edecek

Adanalı Sırıkla Atlama Sporcusu Sümeyye Kınar Gençlik Olimpiyatları’nda Ülkemizi Temsil Edecek

İl Müdürü Ataşbak: Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcularından Sırıkla Atlama Sporcusu Sümeyye Kınar’ın Arjantin’in Buenos Aires kentinde yapılacak olan “Gençlik Olimpiyatları’nda” ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

Adanalı Sırıkla Atlama Sporcusu Sümeyye Kınar Gençlik Olimpiyatları’nda Ülkemizi Temsil Edecek

-İl Müdürü Ataşbak: “Sporcumuzun madalya almasını arzuluyoruz”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcularından Sırıkla Atlama Sporcusu Sümeyye Kınar’ın Arjantin’in Buenos Aires kentinde yapılacak olan “Gençlik Olimpiyatları’nda” ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

Ataşbak, gerçekleştirilecek Gençlik Olimpiyatları’nda tüm sporculara başarılar dilediğini ifade ederek “Sporcumuzun azmi ve gayreti sonunda milli takımda hem ülkemizi hem de kentimizi temsil etmesi oldukça gurur verici bir olaydır. Sporcumuzun madalya almasını arzuluyoruz” diye konuştu.

TOHM olarak Adana’da büyük atılımlar yapıldığını belirten Ataşbak, “ TOHM sporcularımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hepsinde büyük gelişmeler gözlemliyoruz. Sporcularımızın antrenmanlardaki hırsı yarışmalara da yansıyor” dedi.

Ataşbak, Sümeyye Kınar’a 6-18 Ekim tarihleri arasında Arjantin’de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları'nda başarılar dilerken, Milli sporcunun Gençlik Olimpiyatları'nda madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıracağına inandığını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler