Adanalılar Başkomutan Erdoğan'ı Heyecanla Dinledi..

Adanalılar Başkomutan Erdoğan'ı Heyecanla Dinledi..
Kongrenin yapılacağı Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nun yanındaki miting alanında, 'Yiğit Adanalı'lar heyecanla 'Reis'i dinledi..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere geldiği Adana’da, kongrenin yapılacağı Yüreğir Serinevler Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

adana-erdogan.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Adana AK Parti teşkilatlarında vazife yapanlara şükranlarını sunan Erdoğan, kongrenin ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.

Adana'nın 16 Nisan halk oylamasında yüzde 42'lik "evet" oranıyla beklediklerini ve Türkiye ortalamasının çok altında kaldığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Halbuki biz Adana'yı biliriz, Adana da bizi bilir. Türkiye için neler yaptığımızın, Adana'ya hangi hizmetleri getirdiğimizin en yakın şahidi sizlersiniz. Çünkü Adana hem sanayi, ticaret, tarım hem de güzel yürekli, mert, cesur insanların şehridir. Demek ki biz kendimizi Adana'ya yeteri kadar anlatamamışız. 

Bölgesinin lokomotif şehri Adana'da güçlü olacağız ki diğer illeri de sürükleyip getirebilelim. İnşallah bu kongremizle birlikte Adana'da yeni bir dönem ve gönül seferberliği başlatıyoruz. Yani metal yorgunluğunu geride bırakıyoruz. Yeniden bir diriliş hareketini hep birlikte başlatıyoruz. Şimdi bu diriliş muştusuna ve müjdesine Mart 2019'da var mıyız? Kasım 2019'da var mıyız?" 

Erdoğan, salonda bulunan ana kademeden, kadın ve gençlik kollarından "2019'a kadar kapı kapı dolaşmaya hazır olma" sözü isteyerek, partililere "Sizin ben gadanızı alayım" dedi.

 

20180401_123513.jpg

Kongrenin yapılacağı Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nun yanındaki miting alanında,  'Yiğit Adanalı'lar heyecanla 'Reis'i bekliyor.. Heyecan dorukta.. Adanalı bakanlar Ömer Çelik  ve Jülide Sarıeroğlu halka hitap etti..

Miting alanında havanın sıcak olmasına ragmen Adanalılar, Erdoğan'a olan sevgisi ve heyecanını etkilemedi. Alan hınça hınç dolu ve Reis'i dinliyor.. Cevre esnaflarından  Vedat Bozdoğan mitinginde bunalan hemşehrilerine su ikram etti...

 

20180401_132714.jpgBakan Sarıeroğlu konuşmasında:

'Mert Adanalıların bugünkü heyacanı bir başka güzel .. Çünkü bugün misafirimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan... Sizlere katılımınızdan dolayıçok teşekkür ederim..'dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, bugün Adana'da sıcak havaya rağmen vatandaşların Erdoğan için toplandığını dile getirdi.

Baba ocağına, büyüdüğü, doyduğu, yetiştiği Torosların sıcak ve bir o kadar insanların mert olduğu Adana'ya gelmekten duyduğu memnuniyeti aktardı.

20180401_134746.jpg

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik:

"Terörle mücadele edemezsiniz, yeterince kuvvetiniz yok.' diyorlardı. Cumhurbaşkanımız ne dedi? Sabrediyoruz ama sabrımızı zorlamayın bir gece ansızın gelebiliriz.' diyordu. Ne oldu? Bir gece ansızın bütün terör örgütlerinin tepesine çöktük. Aynı şekilde ilerleyeceğiz. En büyük kuvvetimiz bu salondaki birlik ve beraberliğimiz." ifadesini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.