Adanaspor Rize yolcusu

Adanaspor Rize yolcusu

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Gençlik Stadı'nda, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde saat 11.00’de gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Krunoslav Jurcic, taktik antrenmanında oyuncularla yakından ilgilenerek uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

  Öte yandan, sakatlığı bulunan Cem Özdemir ve Canberk Dilaver salonda kuvvet çalışması yaptı.

  Turuncu-beyazlı ekip karşılaşma öncesi son çalışmasını yarın saat 10.00’da yapacak. Yapılacak antrenmanın ardından hava yoluyla Trabzon'a gidecek olan Adanaspor buradan kara yolu ile karşılaşmanın oynanacağı Rize şehrine geçerek maç saatini bekleyecek. Adanaspor’da sarı kart cezalısı  kaptan Bekir Yılmaz Çaykur Rizespor maçında görev alamayacak.

  Pazar günü saat 13.30'da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak Çaykur Rizespor - Adanaspor karşılaşmasını İzmir bölgesinden Alper Ulusoy yönetecek.  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler