Adanaspor Teknik Direktörü Şahin:

Adanaspor Teknik Direktörü Şahin:

Adanaspor Teknik Direktörü Şahin: "Bu sonuç, kalan 9 maçlık periyotta moral ve motivasyon açısından bize iyi gelecek"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Kafkas: "Biraz önce takımımızın yöneticileriyle konuştum. Değişikliğin takım için daha iyi olacağını düşünüyoruz"

Maçın ardından


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Levent Şahin, bu sonuçla hem 3 puan hem de moral kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Levent Şahin, "Sonuç önemliydi. Bu sonuç, kalan 9 maçlık periyotta moral ve motivasyon açısından bize iyi gelecek. Alabildiğimiz puan veya puanları alıp, Adanaspor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Şahin, karşılaşmanın seyircisiz oynanmasının baskı oluşturmadığı ve bunun takıma iyi geldiği iddiasının sorulması üzerine, her maçın taraftarla yapılması gerektiğini, futbolun seyirciyle daha güzel olduğunu belirtti. 

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, alınan yenilginin ardından görevini bırakabileceği yönünde açıklamalarda bulundu.

İçinde bulundukları sıkıntılı döneme dikkati çeken Kafkas, "Biraz önce takımımızın yöneticileriyle konuştum. Değişikliğin takım için daha iyi olacağını düşünüyoruz. Şimdi çok sıcağı sıcağına fazla şey söylemek istemiyorum. Yarın öbür gün daha detaylı açıklamalar yaparız. Adanaspor haklı bir galibiyet aldı. Onları tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kafkas, değişiklik kararını kendisinin mi aldığı, yoksa karşılıklı mı alındığının sorulması üzerine, "Bir kaç gün sonra açıklarız. Tam toparlayamıyoruz. Bir türlü istediğim seviyeye takımı getiremedim. Bunda da biliyorsunuz sorumlu teknik adamlardır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler