Adanaspor'da plan, genç oyuncuların tecrübe kazanması

Adanaspor'da plan, genç oyuncuların tecrübe kazanması

- Teknik direktör Eyüp Arın: "Matematiksel olarak kümede kalmayı garantilediğimiz ligde planlamamızı, gelecekte düşündüğümüz futbolcuları oynatarak yapmayı düşünüyoruz"

Adanaspor'da plan, genç oyuncuların tecrübe kazanması

- Teknik direktör Eyüp Arın:
"Matematiksel olarak kümede kalmayı garantilediğimiz ligde planlamamızı, gelecekte düşündüğümüz futbolcuları oynatarak yapmayı düşünüyoruz"
- "Elimizdeki mevcut oyuncuları dikkate alıyoruz. Altyapımıza baktığınızda, alt yaş kategorilerinde Adanaspor'u ayakta tutabilecek oyuncularımız var"

ADANA (AA) - İBRAHİM ERİKAN - Spor Toto 1. Lig'de kümede kalmayı garantileyen Adanaspor, altyapıdan yetişen genç oyunculara şans vererek gelecek sezon planlamasına şimdiden başladı.

Teknik direktör Eyüp Arın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında yaptıkları maçta Altınordu'ya 2-1 mağlup olduklarını anımsattı.

Altınordu'nun sistemini oturtmuş örnek bir takım olduğunu ifade eden Arın, "Bu takımla oynamak keyif vericiydi. Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Rahat bir şekilde çıkmıştık ama bu rahatlık sonrasında rakibin baskısı ve iyi başlangıcı, yediğimiz golün şokunu atlatamadan penaltının gelişi, bir anda sıkıntıların büyümesine neden oldu." diye konuştu.

Arın, sonrasında oyun ve skorda dengeyi sağladıklarını ancak karşılaşmanın son dakikalarında yedikleri golle maçı kaybettiklerini hatırlattı.

Ligde kalmayı matematiksel anlamda garantilediklerinin altını çizen Arın, şöyle konuştu:

"Biz bu arada başka kazanımlara, skordan ziyade oyuncu kazanımına gidiyoruz artık. Oynamamış çok sayıda oyuncuyu da değerlendirmek planlarımız içerisindeydi. Bu hafta Eskişehirspor deplasmanına gideceğiz. Onlar da çok rahat biz de çok rahatız. Ancak Eskişehirspor kendi saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanan bir takım. Bu doğrultuda biz kendi planımız içinde oyuncularımızı sahaya süreceğiz. Bu anlamda keyif vereceğini düşündüğüm bir maç olacak. Yine oyunu çirkinleştirmeden mücadele edip, maçı kazanmak için sahaya çıkacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler