Ağlayarak Beşiktaş'a gitti?

Ağlayarak Beşiktaş'a gitti?

Kamptan ayrılan ve takım arkadaşları tarafından uğurlanan Ersan, veda töreninde önce güldü, sonra ağladı.1. Lig takımlarından Adanaspor'un başarılı...

Kamptan ayrılan ve takım arkadaşları tarafından uğurlanan Ersan, veda töreninde önce güldü, sonra ağladı.

1. Lig takımlarından Adanaspor'un başarılı futbolcusu Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş ile anlaştı. Kamptan ayrılan ve takım arkadaşları tarafından uğurlanan Ersan, veda töreninde önce güldü, sonra ağladı.

Yemekten sonra futbolcular otelin dışına kadar çıkarak önce hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından bütün futbolcular Ersan'ı uzun süre alkışlayarak coşkulu bir şekilde uğurladılar. Arabaya yönelen Ersan, bir anda göz yaşlarını tutamayarak yeniden takım arkadaşlarına döndü ve sarılarak ağlamaya başladı. Bu olay karşısında herkes duygulandı ve bir anda ortamı hüzün kapladı. Daha sonra arabaya binen Ersan kamptan ayrılarak İstanbul'un yolunu tuttu.

Beşiktaş'a transfer olan Ersan Adanaspor'u asla unutmayacağını belirterek, coşku ve hüznü bir arada yaşadığını söyledi. Güzel anılarla takımdan ayrıldığını belirten Ersan, "Hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler. En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına çok teşekkür ederim. Yazılarıyla bana yön veren ve hep ileriyi düşünmemi  sağlayan Adana'nın spor medyasına da minnettarım. Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor'da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun" dedi.

Teknik direktör Kemal Kılıç da Ersan'ın Beşiktaş'ta başarılı olacağını ve çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu söyledi. Savunma bölgesinde görev yapmasına rağmen Ersan'ın topu iyi oyuna sokması, hücuma başarı çıkması ve isabetli şut attığına dikkat çeken deneyimli Kılıç, "Bu özellikler kazancı olacaktır. Yaşının genç olması ve hırslı futbol yapısı da diğer bir avantajı. Şans bulduğu anda iyi değerlendireceğine eminim. Kendisi ile çalışmak büyük zevkti" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler