AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Cengil: Tek Gayemiz Davaya Katkı Koymaktır

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Cengil: Tek Gayemiz Davaya Katkı Koymaktır

AK Parti Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan İlçe Başkanlığı değişiminden sonra yönetim kurulu üyeleri de oluşturuldu.  30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyeliklerin oluşmasında İlçe başkanları, müracaat sayılarının beklenenden fazla ilgi olması dolayısıyla..

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulları Oluşturuldu

AK Parti Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan İlçe Başkanlığı değişiminden sonra yönetim kurulu üyeleri de oluşturuldu.  30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyeliklerin oluşmasında İlçe başkanları, müracaat sayılarının beklenenden fazla ilgi olması dolayısıyla zorlandılar.

yuregir-akp.jpg

Konuyla  ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil; Yönetim kurulunda görev almak isteyenlerin sayısının beklentilerin çok üzerinde olduğunu, bu istek ve heyecanın ise oldukça sevindirici bulduklarını belirterek; “Her biri diğeri kadar değerli olan arkadaşlarımız arasında seçim yapmak oldukça zor oldu. Partimizin ilkeleri çerçevesinde gerekli istişareler yapılarak, Parti tüzüğümüzün izin verdiği sayıda arkadaşımız belirlendi. Her şeye rağmen eksikliklerimiz olabilir. İnanıyorum ki, hiç bir arkadaşımız şan, şöhret, makam ve mevki için göreve talip olmamıştır”dedi.

seyhan-akp-1.jpg

Göreve talip olanların tek gayelerinin davaya katkı koymak için canla başla çalışmak olduğunu vurgulayan Cengil; “Özellikle vurgulamak isterim ki; Bu yol bütün arkadaşlarımıza açıktır, partinin değişik kademelerinde hizmet etme yolu sonuna kadar açıktır. Hep birlikte el ele vererek bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Partinin kuruluşundan bu yana hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal edenlere,  Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Güç, kuvvet versin” dedi.

ceyhan-akp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler