Akhisarspor, bu sezon 42 puanda kaldı

Akhisarspor, bu sezon 42 puanda kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftada ligde kalmayı garantileyen yeşil-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü sezonu 42 puanla 11. sırada tamamladı.

MANİSA - ALİ KORKMAZ

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftada ligde kalmayı garantileyen Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü 2017-2018 sezonunu 42 puanla 11. sırada tamamladı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 9 haftayı 17 puan ve averajla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde geçen Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra istediği sonuçları alamadı. Ligde düşme hattıyla puan farkı 3'e kadar inen yeşil-siyahlı ekip, 33. haftada ligde kalmayı garantiledi.

Spor Toto Süper Lig'in son maçında konuk ettiği Osmanlıspor'u 2-1 mağlup eden Akhisarspor, 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldığı sezonu 42 puanla 11. sırada tamamladı. Bu sezon 44 gol atan yeşil-siyahlı ekip kalesinde 53 gol gördü.

Diyarbakır'da oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek kupaya uzanan Ege temsilcisi, Süper Lig'deki 6. sezonunda ilk yılındaki 42 puanlık performansını tekrarladı.

Evinde 25 puan elde etti

İç sahada 25 puan toplayan Ege temsilcisi, deplasmanda ise 17 puanlık performans yakaladı.

Kendi sahasında topladığı 25 puan ve averajla en fazla puan toplayan 15. ekip konumunda bulunan yeşil-siyahlı ekip dış sahada ise 17 puanla en başarılı 11. takım oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler