“Anne-Baba-Abi-Oğul; Yardımseven Olmak Kanımızda Var”

“Anne-Baba-Abi-Oğul; Yardımseven Olmak Kanımızda Var”

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Türk Kızılay’ı Adana Şubesinin kan bağışı kampanyasına destek vermek maksadıyla Şehit Tuğgeneral Temel CİNGÖZ Kışlasında “Anne-Baba-Abi-Oğul; Yardımseven Olmak Kanımızda Var” sloganı ile..

“Anne-Baba-Abi-Oğul; Yardımseven Olmak Kanımızda Var”

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Türk Kızılay’ı Adana Şubesinin kan bağışı kampanyasına destek vermek maksadıyla Şehit Tuğgeneral Temel CİNGÖZ Kışlasında “Anne-Baba-Abi-Oğul; Yardımseven Olmak Kanımızda Var” sloganı ile gönüllülük esasına göre kan bağışında bulunulmuştur.

Bu vatan için canlarını seve seve feda etmekten çekinmeyen kahraman Jandarma Personeli ve askerlerimizin yanı sıra Adana İl Jandarma Komutanlığında bedelli askerlik yapan yükümlüler, kan bağışında bulunmak suretiyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşılarak bir nebze de olsa faydalı olmak istemiştir.

İcra edilen kan bağışı faaliyeti ile; Adana İl Jandarma Komutanlığı emrinde vatani görevini yerine getiren erbaş/erlerde kan vermenin can kurtarma açısından önemli ve kutsal bir görev olduğu bilinci oluşturulmuş, kan verme duyarlılığının oluşması sağlanmıştır.

Kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan Jandarma personeli ve erlere Türk Kızılay’ı Adana Şubesi görevlileri tarafından teşekkür edilmiştir.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler