Arzu Tatlı Büyüknacar: "Dosta güven veren güçlü bir Türkiye var"

Arzu Tatlı Büyüknacar: "Dosta güven veren güçlü bir Türkiye var"

Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Büyüknacar: "Dosta güven veren güçlü bir Türkiye var"

Arzu Tatlı Büyüknacar: "Dosta güven veren güçlü bir Türkiye var"

Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Büyüknacar: "Dosta güven veren güçlü bir Türkiye var"

MHP Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar, Cumhur ittifakı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını tesis eden Türkiye'nin, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, milli menfaatlerini korumak için hiç kimseden icazet alma ihtiyacı duymayan güçlü bir lider ülke konumuna geldiğini söyledi. Türkiye'nin 2020 yılında bu coğrafyada ve dünyadaki  etkisinin daha da artacağını dile getiren Büyüknacar, "Liderimiz, Genel  Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin muazzam öngörüleri ve liderliğiyle direne direne, doğrulup devleşerek bu noktaya gelinmiştir" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Tarihi gelişmelere sahne olan 2019 yılının geride kaldığını, yeni yıl heyecan ve umudunun toplumun tüm kesimlerini kuşattığını dile getiren Büyüknacar, 2020 yılının tüm insanlığa barış, ülkemize ve dünyaya huzur, Adanalılar ve Türk milletine, sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni etti.

Cumhur ittifakı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını tesis eden Türkiye'nin 2020 yılına bölgesinde ve dünyada söz sahibi güçlü ve lider bir ülke olarak merhaba dediğinin altını çizen Büyüknacar, "Artık hesap veren değil, hesap soran bir Türkiye vardır. Arayan değil, aranan, çekilen değil çevik bir iradeyle ileriye atılan; korkan değil kahramanca duran, ya istiklal ya ölüm, ya beka ya da bela diyen bir seviyeye tırmanan bir ülke varlığını hissettirmektedir. Yabancıların ağzına bakan değil, dost-düşman herkesin ağzından ne çıkacak diye merak ettiği bir güçlü bir devlet dimdik ayaktadır hamdolsun" dedi.

Türkiye'nin bu konuma kolay ulaşmadığının altını çizen Büyüknacar, "Liderimiz, Genel  Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin muazzam öngörüleri ve liderliğiyle direne direne, doğrulup devleşerek bu noktaya gelinmiştir. Hiçbir şey elbet kolay olmamış, milli birlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirerek bu aşamaya gelinmiştir. Üç tarafı denizlerde, dört tarafı hainlerle dolu olan, yıllarca terör belasıyla mücadele eden ülkemiz Cumhur ittifakının dirayeti sayesinde sahip olduğu güç ve kudretle, dosta güven, düşmana korku veren, mazlumlara kol kanat geren bir ülke olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti 2020 yılında da bu coğrafyanın hamisi ülke olmaya devam edecektir. Milli heyecanlarımız 2020’de daha da cüret ve cesaret kazanarak Türkiye'nin yıkımı için el ovuşturanlara,  Türk Milletinin her dönem sigortası olan biz ülkücüler asla izin ve fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

Cumhuriyetin 100'üncü yılına lider olarak girmeye hazırlanan Türkiye'de 2019 yılında utanç verici hadiselerin de vuku bulduğunun altını çizen Büyüknacar, "Ne acıdır ki 2019 yılında kadın cinayetleri, şiddet, baskı, taciz, tecavüz, istismar olayları artarak devam etmesi hepimizi derinden üzmüştür. Tarih boyunca kadını yücelten Türk Milleti, ‘Kadına şiddet ayıbından’ kurtulmalıdır. 2019 yılında sıkça yaşanan bu kötü hadiselerinin 2020 yılında yaşanmaması, kutlu tarihimize yaraşır bir millet şuuruyla hareket edilmesi en büyük dileğimdir. Bu düşüncelerle yurdumun ve Çukurovamızın her köşesinde yaşayan, kökeni, mezhebi, dili, dini, derisinin rengi ne olursa olsun tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, Cenabı Allah'tan sağlık, afiyet ve selamet niyaz ediyorum. Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, 2020 yılının barışa, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler