Asala babamı öldürmek istedi?

Asala babamı öldürmek istedi?

Pelin Batu, magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın Pazar günleri Kanaltürk'te sunduğu Laf Aramızda'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.Tarihin Arka Odası programında...

Pelin Batu, magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın Pazar günleri Kanaltürk'te sunduğu Laf Aramızda'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tarihin Arka Odası programında yaptığı açıklamalar nedeniyle sık sık eleştirilere uğrayan ünlü oyuncu Pelin Batu, magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın pazar günleri Kanaltürk'te sunduğu Laf Aramızda'ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Ankara'da 1978'de 6.5 aylık doğan ve 3 ay boyunca küvezde yaşam mücadelesi veren Batu ölümden döndüğünü söyledi. Hastanede mama skandalı yaşandığını belirten güzel oyuncu ve sunucu olayı şöyle anlattı: "Hacettepe'de doğmuşum ben. Hastanede, zamanı geçmiş mama veriyorlar, erken doğan premature bebeklere. Öyle bir şey olunca da tabiî ki bebeklerin çoğu ölüyor. 100 küsür bebek ölmüş, çünkü bebekler zehirlenmiş. Ben de aynı şekilde zehirleniyorum ama kurtulan 7 bebekten bir tanesiyim."

ET YEMEDİM ANEMİ OLDUM

Ailesiyle ilişkilerinin çok kuvvetli olduğunu anlatan Batu, babasının kendisini 'Peloş' diye sevdiğini ve bundan utandığını belirtti. Güzel oyuncu ve sunucu,"Peloş böyle çok korkunç bir şeymiş gibi geliyor bana. Bazen ben de ona 'baboş' diyorum" dedi.

Çocukken evcilik yerine oğlanlarla futbol oynadığını belirten Batu şimdi de arkadaşlarıyla Playstation turnuvaları yaptığını söyledi. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan güzel sunucu maç izlerken küfür ettiğini de itiraf etti. Şampiyonluğun kaçtığı maçta delirdiğini anlatan Batu, Daum'un gittiğine de çok sevinenlerden.

Hayvanlara çok düşkün olan ve 3 kedisi ile 3 köpeği bulunan Pelin Batu yaşının çoğunu vejetaryan olarak geçirdiğini belirtti. Batu, "Et yememekten anemi hastası oldum. Şimdi ara sıra et yemek zorundayım" dedi.

ASALA BABAMI ÖLDÜRMEK İSTEDİ

ASALA terör örgütünün diplomat olan babası İnal Batu'yu öldürmeye teşebbüs ettiğini anlatan Batu bu durumdan çocuk olduğu için çok korktuğunu söyledi. Batu şöyle konuştu: "Kıbrıs'ta bir iki defa yaşandı. Babamı öldürmek için gelenler son anda kaçtılar. Kahveleri bile daha soğumamıştı. Yani sonradan haber aldık kaçmışlardı, çünkü istihbarat uyardı. Bir şekilde gerçekleştiremeden kaçmışlar ama bunlar çok reel korkulardı. Her zaman haber alıyorduk ama ne olacak, ne bitecek bilmiyorduk. Biz doğmadan önce, annemler Londra'dayken de benzer tedirginlikler olmuş ama bunları bize anlatmıyorlardı. Ancak çocuklar çok zekidir ve onlar ne kadar konuşmasa da bir şeylerin olduğunu anlıyor, bir şeyden korkuyorduk"

Batu ASALA ile ilgili, "O günlerde bu yaşımda olsaydım, ASALA sorununu diyalogla çözerdim" şeklinde konuştu.

AŞK KONUSUNDA ÇOK DİK KAFALI

Pelin Batu bir Ermeni gencine aşık olabileceğini de söyledi. Batu sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu konuda çok dik kafalı bir insanım, kime aşık olursam, hangi dil ya da din ya da neye mensup olursa olsun yaşarım ve kim ne der, ne diyor diye de hiç kafaya takmam. Ben aşkla ilgili büyük konuşmaktan çok korkarım ama gerçekten de çok nadir olduğumu bildiğim için de bunu söylüyorum. Öyle birisini bulursanız, ne olursa olsun ona tutunmanız gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla, o Ermeni de olabilir Türk de olabilir. Pakistanlı da olabilir. Böyle gidip de 3-4 günde birisine aşık olabileceğimi düşünmüyorum. Çok nadir olan bir şey, o yüzden de pek ihtimal yok gibi gözüküyor. Ailem her ilişkimde yüzde 100 arkamda oldu."

BUGÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler