ASKON'dan İlahiyat Fakültesine Ziyaret

ASKON'dan İlahiyat Fakültesine Ziyaret

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, AGD-MGV Genel Merkez Danışma Kurulu Başkanı Abdulaziz Kıranşal, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık'ı ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, AGD-MGV Genel Merkez Danışma Kurulu Başkanı Abdulaziz Kıranşal, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık'ı ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette İlahiyat Fakültelerinin ülkemiz için önemine değinildi. Kayılık’a hayırlı olsun dileklerini ileten Çalışkan, “İlahiyat Fakülteleri, ülkemizde ahlak ve maneviyat değerlerimizin temsilcilerini yetiştirmektedir. İmamlarımız camilerde, öğretmenlerimiz okullarda, akademisyenlerimiz de üniversite sıralarında gençlerimizin manevi eğitiminde önemli rol oynamaktadırlar. Ayrıca bu konuda yapılan ve yapılacak çalışmaların her zaman destekçisiyiz” dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kayılık, “Geleceğimiz olan genç nesiller, maneviyat olarak donanımlı olması adına çalışmaların artarak devam etmesi gerekmektedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler