Ataşbak; İl Milli Eğitim Müdürü Durgun’u kabul etti

Ataşbak; İl Milli Eğitim Müdürü Durgun’u kabul etti

-Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret etti.

Ataşbak; İl Milli Eğitim Müdürü Durgun’u kabul etti

-Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü projeler hakkında fikir alış verişinde Kurucu İl Müdürü olarak atanmasından dolayı Durgun’un, Ataşbak’ı tebrik ettiği ziyarette, bulunuldu.

 

Durgun; “Ataşbak’a Yeni Görevinde de Başarılarının Devamını Diliyorum”

Veysel Durgun, ziyarette şunlara değindi. “Gençlik ve Spor Bakanlığının yeni formatı gereği Kurucu İl Müdür Vekili olarak yeniden görevlendirilen Ataşbak’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığımızın ortaklaşa yürüttüğü projelerimiz var. Bu projelerden biri ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesidir. Proje kapsamında bu güne kadar yaklaşık 1.500 öğrencimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün havuzlarında eğitim aldılar. Proje sonunda 2 binin üzerinde öğrencimize yüzme eğitimi vermiş olmayı hedefliyoruz. Bir diğer projemiz bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ ile ilimizdeki öğrencilerimizi mevcut altyapı ve fiziki mekân imkânlarından faydalandırarak, sosyal hayata katılmalarına olanak sağlamayı hedefliyoruz. Sporun her geçen gün daha geniş kitlelere yayılması, çocuk ve gençlerimize sporu sevdirerek onları sportmen bireyler olarak yetiştirmeyi planlıyoruz. Projelerde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı İl Müdür Vekilimiz Abdulkadir Ataşbak’ı kutluyor, birlikte daha bir çok projeye imza atacağımıza inanıyorum."

 

Abdulkadir Ataşbak; “Veysel Durgun’a Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ederim”

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ataşbak, Veysel Durgun’a nazik ziyareti ve güzel dilekleri için teşekkür ettiği konuşmasına şöyle devam etti. “Sayın Durgun’un da ifade ettiği gibi bakanlıklarımız nezdinde ortak yürüttüğümüz projelerimiz var. Bunlara bir yenisi ve belki de en önemlisi olan Deneyap Türkiye Projesidir. Ceyhan Gençlik Merkezimizde hayata geçireceğimiz Teknoloji Atölyemizde geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştireceğiz. Ben bir kez daha Milli Eğitim İl Müdürümüz Veysel Durgun’a teşekkür ederken, çalışmalarımızın hedefine ulaşabilmesini temenni ediyorum.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler