Ataşbak: “ Kentimizden her yaşta başarılı sporcu çıkması bizleri mutlu ediyor.”

Ataşbak: “ Kentimizden her yaşta başarılı sporcu çıkması bizleri mutlu ediyor.”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı karatecileri makamında kabul etti.

Ataşbak, Hatay’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakasında birinci olan Yakup Korkmaz, geçtiğimiz aylarda Erzurum Uluslar arası Palandöken Krate Şampiyonasında ikinci olan Tuğçe Yozcu ile bölge antrenörü ve geçtiğimiz hafta Bolu’da düzenlenen Veteranlar Türkiye Şampiyonası Kata ve Kumite de birinci olan Elif İnce’yi tebrik etti.

Sporcuların antrenörlüğünün yanı sıra başarılı sporculuğundan dolayı Elif İnce’yi kutlayan Ataşbak, sporculara örnek teşkil etmesinin oldukça anlamlı olduğunu vurguladı.

Sporcularla sohbet eden Ataşbak, “ Kentimizden her yaşta başarılı sporcu çıkması bizleri mutlu ediyor. Özellikle çocuklarını spora yönlendiren velilere ve sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize teşekkür ederim. İl Müdürlüğü olarak bütün olanaklarımızı kullanıyoruz. Kentimizden milli takımlara ne kadar çok sporcu gönderirsek bizlerde o kadar mutlu olacağız” diye konuştu.

Karate Bölge Antrenörü Elif İnce, kendilerini makamında kabul eden ve bütün sorunların çözümünde yardımcı olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler