Ataşbak: “Spor Liselerini Aktifleştirmemiz Gerekiyor.”

Ataşbak: “Spor Liselerini Aktifleştirmemiz Gerekiyor.”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesi Müdürü Yunus Doğan ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Nural Gündoğdu, Ümit Adaş ve öğrencileri makamında kabul etti.

Ataşbak, Spor liselerini aktifleştirmek gerektiğini söyledi.

Adana’nın spor potansiyelinin yüksek bir şehir  olduğuna vurgu yapan Ataşbak, “ Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesi’nin kentimizde açılması önemlidir. İnanıyorum ki bu okullardan şampiyon sporcular çıkacaktır. Spor Liselerini aktifleştirmemiz gerekiyor. Bu bakımdan gerekirse okullara faaliyet vererek canlı tutmamız lazım” diye konuştu.

Ataşbak her türlü teknik ve bilgi desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak, “ Okullara imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz. Okulların tanıtımı oldukça önemli. Burada sporcuların yetişmesi daha kolay. Yeni açılan okulumuzun kentimiz için hayırlı olacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesi Müdürü Yunus Doğan ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ikili ilişkiler kuracaklarını ve Adana’nın spor konusunda gelişmesi için önemli faaliyetler yapmak istediklerini belirtti.

Doğan, okullarında futbol, çim hokeyi, güreş, tekvando, judo sporunda başarılı sporcuların bulunduğunu ifade ederek, “ Okulumuz yeni faaliyete geçti. Bünyemizde yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları mevcut. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın yaklaşımları bizleri mutlu etti. Okulumuzun canlanması için ortaklaşa faaliyetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Ayrıca ziyarette, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’de hazır bulundu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler