Avukat Savaş Bedir Anısına Düzenlenen Futbol Turnuvası Görkemli Bir Törenle Yapıldı

Avukat Savaş Bedir Anısına Düzenlenen Futbol Turnuvası Görkemli Bir Törenle Yapıldı

Adana Barosu tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen ?Av. Savaş Besir Halı Saha Futbol Turnuvası? Ödül Töreni Baro Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir şekilde...


Adana Barosu tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen ?Av. Savaş Besir Halı Saha Futbol Turnuvası? Ödül Töreni Baro Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir şekilde yapıldı.

Müzik eşliğinde hem piknik hem de ödüllerin sahiplerine verildiği törene aileleriyle katılan avukat, stajyer avukat, infaz memuru, adliye personelleri güzel bir geçirdi.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Murat Loğloğlu, açılışta yaptığı konuşmada, katılımcı tüm takımları kutladı ve başarılar diledi. 13 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Av. Savaş Bedir'in anısına düzenlenen futbol turnuvasının sadece bir etkinlik olmadığını belirterek, "Av. Savaş Bedir Futbol Turnuvası aynı zamanda hukuka, hukukçuya ve savunmaya yapılan saldırının protestosudur. Biz, faaliyetlerimizi amatör bir ruhla yaparken aynı zamanda hukukçularımıza, adliye mensuplarına yapılan saldırıları da kınıyoruz. Hukukun çağdaş standartlarda olmadığı koşullarda ne yazık ki üzülerek söylüyorum ki, savunanlara saldırılar olmaktadır. Bu saldırıların sona ermesi için dün olduğu gibi bugünde, yarın da futbol adıyla, başka etkinlik ve eylemlerle mücadele edeceğiz. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımızı sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum" dedi.

Bu yıl 13 üncüsü düzenlenen Av. Savaş Bedir Futbol Turnuvası'nda gol kralı olan ÇAY Spor oyucusu (20 gol) Şahin Kovanç?a plaketi verildi. Ardından, üçüncü olan El Clasico ile ikinci olan Azuriler takımına kupaları önceki dönem baro başkanlarından Avukat İbrahim Gazioğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan tarafından verildi.

ŞAMPİYON; İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Yaklaşık 2.5 ay devam eden turnuva sonunda şampiyon olan İnfaz Kurumu Müdürlüğü?ne kupasını Baro Başkan Yardımcımız Avukat Murat Loğoğlu ile Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan birlikte takdim etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da baronun böylesine güzel bir organizasyon düzenlemesinden dolayı baro başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

Baro Genel Sekreteri Avukat Veli Küçük de, 13 yıl önce silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Avukat Veli Küçük ile Adliye personellerinden Hasan Fındıl?ı rahmetle andıklarını söyledi. Küçük, turnuvanın dostça sonuçlanmasından duyduğu mutluluğu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler