Aytaç Durak'tan yeni açıklama...

Aytaç Durak'tan yeni açıklama...

Aytaç Durak, kararın uzatıldığı yönünde bir bilgisinin olmadığını belirtti.Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı...

Aytaç Durak, kararın uzatıldığı yönünde bir bilgisinin olmadığını belirtti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı kararı ile uzaklaştırılan Aytaç Durak, kararın uzatıldığı yönünde bir bilgisinin olmadığını belirtti.

Durak, Mahmut Çelikcan'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğini bıraktığına ilişkin açıklamasını AA muhabirine değerlendirdi. Çelikcan'ın, kendisinin görevden alınmasıyla ilgili kararın yeniden gözden geçirildiğini ve uzatıldığını söylediğini anımsatan Durak, bu konuyla ilgili bilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Hakkındaki uzaklaştırma kararının kanun gereği iki ayda bir gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Durak, ''Uzaklaştırılma kararının uzatıldığı yönünde bilgim yok. Bu konuda herhangi bir tebligatta yapılmadı'' dedi.

Durak, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 28 Martta İçişleri Bakanlığı onayı ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler