Bahçeli'den Erdoğan'a garip gönderme...

Bahçeli'den Erdoğan'a garip gönderme...

Adana Pozantı'ya bağlı Akçatekir beldesinde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Başbakan'ın gömleği beyaz; ama üstündeki ceket Faruk Saraç'ın."...

Adana Pozantı'ya bağlı Akçatekir beldesinde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Başbakan'ın gömleği beyaz; ama üstündeki ceket Faruk Saraç'ın." dedi.

İlgili Haberler

Bahçeli'den Erdoğan'a garip gönderme 'Darbe istemiyorsanız sandığa gidin'

Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir beldesinde partisinin düzenlediği mitingde halka hitap eden Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı milli ve manevi değerler üzerinden istismar yapmakla suçladı.

Bahçeli, "Aydın'a gidiyor, rahmetli Aydın Menderes'i, Eskişehir'e gidiyor rahmetli Hasan Polatkan'ı sömürüyor. Meclis'e geliyor idam edilen devrimci ve ülkücülerin mektuplarını okuyarak sahte gözyaşı döküyor. Kendisi ağlıyor, Başbakan ağladığını görünce sulu gözlü bir Başbakan yardımcısı var, orkestra şefi gibi o ağlayınca arkasından diğerleri ağlıyor. Eğer bunların ağlayacağını bilseydim kamyonla kağıt mendil gönderirdim.'' dedi.

Bahçeli, ''Başbakan alay edercesine beni Yüce Divan'a göndereceklermiş' diyor. Gönderecek kişileri de sayıyor. Ama bu arada ülkücü şehidimize de yaşayanlara da kafatasçı, ırkçı diyor. Aşağılıyor. Bunun neresinde samimiyet var. Şimdi kalkmış beyaz gömleğimi giydim diyor. Üstünde Faruk Saraç'ın ceketi var, altında hangi ülkenin gömleği olduğu belli değil." dedi.

Başbakan Erdoğan'ın meclisi toplamasını isteyen Bahçeli, "Topla meclisi, kaldır dokunulmazlığı aç Yüce Divan yolunu. Kalkıp da sağda solda yiğitlik taslama. Yiğidin harman olduğu yer Çukurova'dır. Bu aldatmaca kefen uydurmalarına inanmamak lazım. Yüce Divan'a gidecekmiş de kimseden korkusu yokmuş. İki tane davan var. Bak bakalım Yüce Divan'a nasıl gidiyorsun? Hangi halde gidiyorsun. Gediktepe'de diz çökmeye benzemez. Buradaki çökme senin tamamen çöküşün olacak." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler