Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Gaflet

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Gaflet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ?Böyle bir ortamda genel aftan bahsetmek bir gaflettir. Barajın aşağı çekilmesi ikinci bir gaflettir? dedi.Devlet Bahçeli,...


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ?Böyle bir ortamda genel aftan bahsetmek bir gaflettir. Barajın aşağı çekilmesi ikinci bir gaflettir? dedi.

Devlet Bahçeli, Balıkesir Atatürk Parkı yanındaki eski lunapark alanında halka hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'deki her siyasi partinin Anayasa değişikliğini istediğini, ancak bunun uzlaşmayla yapılması gerektiğini söyledi. Ak Parti'nin uzlaşmadan kaçındığını, Başbakan'ın gizli gündemi bulunduğunu iddia eden Bahçeli, ?Anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin bölünmesine zemin hazırlanmaya çalışıldığını? öne sürdü.

"PAZARLIK YAPANLARI YÜCE DİVANA GÖNDERECEĞİZ"

MHP'ye ?PKK ile ruh ikizi olmuşlar? şeklindeki yaklaşımları iftira olarak değerlendiren Bahçeli, iktidara gelmeleri halinde PKK ile pazarlık yapanları tespit ederek Yüce Divana göndereceklerini ifade etti. Bahçeli, ?hayır? kampanyasını yürüten kurumların çok hassas olmaları gerektiğine değinerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ?genel af? ile ilgili açıklamalarını eleştirdi.

"SÖZÜN NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMELERİ LAZIM"

Bahçeli, şunları kaydetti:

?Hayır kampanyasını yürüten siyasi kurumlar çok daha dikkatli olmalıdır. Milletin hassasiyetine özen göstermelidir. PKK talebiyle açılım paketinin içinde bulunan ve bugünkü AKP-PKK işbirliğiyle sonuç almak için gizli gündemle değişiklik yapılması istenen bir anayasaya karşı tavır koyarken sözün nereye gittiğini de bilmeleri lazımdır. Böyle bir ortamda genel aftan bahsetmek bir gaflettir. Barajın aşağı çekilmesi ikinci bir gaflettir. Çünkü bunlar Demokratik Toplum Partisi'nin kongrede aldığı yedi karardan ikisidir. Öyleyse siyasi partiler kampanyayı yürütürken dikkatli olmalıdır. Bugünkü iktidardan kurtulma projesini hayata geçirirken, onlara kepçe ile yardımcı olabilecek bir siyasi hataya düşülmemelidir. Sözüm birilerinedir. Herkes de bu manada haddini bilmelidir.? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler