Bakan Çağlayan: Adana, sanayi ve ticarette gözbebeğimiz..

Bakan Çağlayan: Adana, sanayi ve ticarette gözbebeğimiz..

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) meslek komiteleri ortak toplantısından sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude'yi ziyaret...

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) meslek komiteleri ortak toplantısından sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude'yi ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Fatoş Gürkan'ın da katıldığı toplantıda konuşan Bakan Çağlayan, Adana'nın 1 milyar dolar ihracat yapan, 11 il arasında yer aldığına dikkat çekerek, "Adana tarım, ticaret ve sanayi sektörünün gözbebeği. Çok kıymetli bir ilimiz." dedi.

Partililerden referanduma gidecek Anayasa değişikliği konusunda çalışmalarını isteyen Çağlayan, "1982 Anayasası Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiştir. Anayasa mahkemesi üyelerinin de halkın ihtiyaçlarına cevap veremeyen bu milletin ihtiyacı olan anayasa hakkında en doğru kararı vereceklerini düşünüyorum. İnşallah milletimiz iki bayramı birarada yaşayacak. Ramazan Bayramı'ndan sonra sivil bir anayasanın referanduma götürülmesinin de bayramını yaşayacağız." dedi.

Paket içerisinde halkı yakından ilgilendiren çok önemli konular olduğunu vurgulayan Zafer Çağlayan, "Kadın erkek fırsat eşitliği konusunda düzenlemeler ver. Buna kadınlar sahip çıkmalı. Çocuk istismarı ortadan kalkıyor. Aileler sahip çıkmalı. Memura toplu sözleşme hakkı geliyor, her hangi bir borçtan dolayı yurtdışına çıkamayan işadamlarının önü açılıyor." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin her geçen gün daha da güçlendiğini vurgulayan Çağlayan, "Türkiye, zulme karşı haksızlığa karşı insanları eziyete karşı dünyada tepki koyan ülke haline gelmiştir. Milleti siyasetin odağına alan bir partiyiz. Cesaretimiz buradan geliyor. Gücümüzü milletten alıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Çağlayan'a AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude tarafından bir kilim hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler