Bakan Ersoy’dan MHP Adana İl’e ziyaret…

Bakan Ersoy’dan MHP Adana İl’e ziyaret…

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, MHP Adana İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ersoy’u MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ve yöneticiler karşıladılar.

bakan-ersoy-ziyaret.jpg

Bakan Ersoy’dan MHP Adana İl’e ziyaret…

– Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bakan Ersoy MHP İL’de…

MHP Adana Teşkilatına Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte gelen Bakan Mehmet Nuri Ersoy’u MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ve yöneticiler karşıladılar.

“Taleplere Açığız”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana’nın kültür ve turizm bakımından yüksek bir potansiyele sahip olduğunu, bunun daha iyi değerlendirilmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını bildirdi. Ersoy, ilgili alanlarda yatırım ve iyileştirmeler konusunda Bakanlığın Adana’dan gelecek taleplere imkânlar dâhilinde her zaman açık olduğunu ifade etti.

“Ekonomiye Katkı Sağlar”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha çok tarım ve sanayisi ile öne çıkan Adana’nın ayrıca tarihi ve kültürel birikimleriyle de zengin bir kent olduğunu, mevcut potansiyelin yeni hamlelerle turizm açısından değerlendirilmesinin bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını vurguladı.

Avcı, ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek Bakan teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler