Balcalı'da Şampiyon Viyadük

Balcalı'da Şampiyon Viyadük

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 10.su düzenlenen ?Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası? sona erdi. Turnuva'da...


Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 10.su düzenlenen ?Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası? sona erdi. Turnuva'da şampiyonluğu Biomedikal'i 5-1 ile geçen Viyadük takımı kazandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balcalı Hastanesi futbol turnuvası bu yıl 16 takımın katılımı ile 31 Mart'ta başladı. Turnuvanın son gününde ise 3.lük ve 4. lük,  ile final maçı oynandı.

İlk maçta Gastronko Radyoloji'yi yenerek turnuvanın 3.lük kupasını aldı. Daha sonra final maçına geçildi finalde Viyadük Biomedikal'i 5-1 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuvaya katılan takımlara kupaları Turnuva Komitesi Başkanı, Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır ve diğer komite üyeleri tarafından verildi.

Çakır, yaptığı konuşmada, 10.'su düzenlenen bu turnuvada, tüm katılımcılara centilmenlik anlayışı içinde mücadele etmelerinden dolayı teşekkür etti. Turnuvada başarılı olan sporcuları ayrı ayrı kutlayan Çakır, yaşanan birlik ve beraberlik ortamından dolayı da mutlu olduğunu ifade etti. Çakır, ?Bu sene yine bahar aylarının gelmesiyle birlikte 10. kez bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, geleneksel hale getirilen bu turnuvanın uzun yıllar süreceğini dile getirdi. Amaçlarının çalışanlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunun altını çizen Çakır, bu tarz turnuvalarda aslında kazananın ya da kaybedenin olmadığını sözlerine ekledi.

Hastane çalışanlarından oluşan, 16 takımın katılımıyla iki grup halinde gerçekleştirilen Turnuva yaklaşık 70 gün sürdü. Turnuvada ayrıca en başarılı oyuncu, gol kralı, en centilmen oyuncu gibi kategorilerde de başarı belgeleri verildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler