Başkan Avcı: “Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler..”

Başkan Avcı: “Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler..”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı: “Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler, milletimizin milli ve manevi duygularını istismar ettiler. Allah ile aldattılar, peygamber sevdasıyla kandırdılar.”

Başkan Avcı: “Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler..”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 15 Temmuz mesajı…

FETÖ’cü hainlerin ihanetine vurgu yapan Avcı:

--“Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler, milletimizin milli ve manevi duygularını istismar ettiler. Allah ile aldattılar, peygamber sevdasıyla kandırdılar.”

--“O gecede herkes ‘Neler oluyor, darbecilerin yanında mı, iktidarın, devletin yanında mı duracağız?’ sorularıyla safını belirlemekle meşgul iken; bilge lider, büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, o karanlık geceyi kutup yıldızı gibi aydınlattı.”

--“Cumhuriyet rejiminden, demokrasiden, hukuktan, insan hak ve hürriyetlerinden yana duruşumuz sağlam; her türlü ihanete ve husumete karşı ise tavrımız nettir.”

“Allah ile aldattılar!”

“Bahçeli, kutup yıldızı gibi aydınlattı!”

“Duruşumuz sağlam, tavrımız net!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler, milletimizin milli ve manevi duygularını istismar ettiler. Allah ile aldattılar, peygamber sevdasıyla kandırdılar.” dedi.

“SIRTIMIZDAN HANÇERLENDİK, İŞGALE UĞRADIK”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 15 Temmuz 2016’da Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) tarafından uygulanan hain darbe girişiminin yıl dönümünde yayımladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti olarak, bir melun çete eliyle; tarihte ilk kez kendi uçağımızla, kendi tankımızla, kendi silahımızla vurulduk, sırtımızdan hançerlendik, işgale uğradık.” ifadesini kullandı.

“ALLAH İLE ALDATTILAR, PEYGAMBER İLE KANDIRDILAR”

“Türk milleti, tarihinde bu kadar büyük, bu kadar sinsi bir ihaneti yaşamadı” diyen Avcı şöyle devam etti:

“Haçlı Siyonist ittifakının ajanları FETÖ’cü hainler, milletimizin milli ve manevi duygularını istismar ettiler. Allah ile aldattılar, peygamber sevdasıyla kandırdılar. Gençliğimizi, istikbalimizi çaldılar. İmar oyunlarıyla, sahte projelerle, kirli imzalarla kamuyu talan ettiler. Himmet dilenciliği ile milletimizi soydular. Çocuklarımızı ailesine, devletine, milletine düşman yaptılar. Allah’ın yeryüzündeki Şanlı Ordusu’na kumpas kurdular. En mahrem bilgilerimizi yabancı istihbarat örgütlerine servis ettiler.”

15 TEMMUZ GECESİ NELER OLDU?

İhanet gecesini hatırlatan Avcı, şunları söyledi:

“O gecede herkes ‘Neler oluyor, darbecilerin yanında mı, iktidarın, devletin yanında mı duracağız?’ sorularıyla safını belirlemekle meşgul iken; bilge lider, büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, o karanlık geceyi kutup yıldızı gibi aydınlattı. ‘Darbeye karşı siyasi iktidarın arkasındayız’ mesajı verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın da o gece dirayetiyle, kararlı duruşuyla, milletimizin ise ihanete karşı göğsünü siper etmesiyle tüm Türkiye meşruiyetin, demokrasinin, hakkaniyetin yolunda yürüdü.”

“DURUŞUMUZ SAĞLAM, TAVRIMIZ NET”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle bitirdi:

“Cumhuriyet rejiminden, demokrasiden, hukuktan, insan hak ve hürriyetlerinden yana duruşumuz sağlam; her türlü ihanete ve husumete karşı ise tavrımız nettir. Canımızı, kanımızı veririz ama egemenliğimizden, istikbalimizden taviz vermeyiz, vermeyeceğiz. Yüce Allah devletimizi, milletimizi, ümmet-i Muhammed’i her türlü musibetten korusun, Türk-İslam düşmanlarını perişan eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, bir daha böylesi ihanetlere muhatap kalınmaması dileklerimle tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, muhterem Gazilerimize en derin saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler