Başkan Avcı: ”Her alanda var olmak, insanımıza dokunmak, dinlemek adına..”

Başkan Avcı: ”Her alanda var olmak, insanımıza dokunmak, dinlemek adına..”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Teşkilat bünyesinde toplumun tümüne hitap edebilecek 20 çalışma kurulu oluşturdu.

komisyon.jpg

Başkan Bünyamin Avcı:

“Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle hizmet eden Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’da da bizler yerel ihtiyaçları gözetiyoruz. Her alanda var olmak, insanımıza dokunmak, onları daha çok dinlemek, yine onların sesi olabilmek adına komisyonlar oluşturduk.”

Başkan Avcı, çalışmalara hız verdi!

MHP Adana İl’den 20 çalışma komisyonu

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Teşkilat bünyesinde toplumun tümüne hitap edebilecek 20 çalışma komisyonu kurdu.

ato.jpg

AVCI, ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Geçen ay yapılan 13. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen ve “MHP Adana İl Başkanı” seçilerek ikinci dönem görev üstlenen Bünyamin Avcı, yoğun geçen tebrik ziyaretlerinin ardından çalışmalara hız verdi. Avcı, bu kapsamda ‘Çalışma Kurulları’ oluşturdu. Avcı’nın başkanlığında toplanan İl Divan Kurulu; eğitim, tarım, ekonomi, esnaf, işçi ve emekli, kadın ve çocuk hakları, hayvan hakları, kimsesiz çocuklar, yerel yönetimler, gençlik ve spor gibi değişik alanlarda 20 çalışma komisyonu kurdu.

ato-1.jpg

“İNSANIMIZA DOKUNMAK, DİNLEMEK ADINA…”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle hizmet eden Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’da da bizler yerel ihtiyaçları gözetiyoruz. Her alanda var olmak, insanımıza dokunmak, onları daha çok dinlemek, yine onların sesi olabilmek adına komisyonlar oluşturduk.” dedi.

“AMACIMIZ TOPLUMUN TÜM KATMANLARINA ULAŞMAK”

Çalışma gruplarının İl Yönetim Kurulu’nda istişare edildikten sonra son şeklinin verileceğini kaydeden Başkan Bünyamin Avcı, “Çalışma komisyonlarımızda il yönetim kurulu üyelerimiz yer alacak. İhtiyaç duyulması halinde, ilgili konuda yeterliliğe sahip olması şartıyla dışarıdan da destek sağlanabilecektir. Amacımız, toplumun tüm katmanlarına daha fazla ulaşmak, hizmet üretme anlamında Adana’mızın bütününe daha fazla hitap edebilmektir.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler