Başkan Avcı: İlhamımız Çanakkale’dir!

Başkan Avcı: İlhamımız Çanakkale’dir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” mesajı…

Başkan Avcı: İlhamımız Çanakkale’dir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” mesajı…

“Çanakkale ruhuyla dirildik; milli bekamızı da aynı ruhla koruyacağız. İlhamımız Çanakkale’dir, itibar ve iddiamızın dayanağı muhterem şehitlerimizdir.”

  • Türk Milleti eşsiz tarih yazdı!
  • Küfrün zulmün saldırıları bitmedi!
  • Çanakkale ruhuyla dirildik
  • İlhamımız Çanakkale’dir!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Türk milleti, Çanakkale’de eşi benzeri görülmemiş bir mücadele ruhuyla tarih yazdı.” dedi.

“DURUM ÇOK DAHA VAHİM OLURDU”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 1. Dünya Savaşında saf tutan güçlerin en büyük hedefinin Osmanlı Devleti'ni yıkmak ve Türklüğün ebedi yurdu Anadolu’yu tamamen ele geçirmek, mümkünse Türk milletini tarih sahnesinden silmek olduğuna vurgu yapan Başkan Avcı, "Bunu başaramadılar. Eğer başarmış olsalardı, özellikle Türk İslam Dünyası açısından durum çok daha vahim olurdu.” ifadesini kullandı.

“KINALI KUZULAR DESTAN YAZDI”

Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi :

"Türk milleti, Çanakkale’de eşi benzeri görülmemiş bir mücadele ruhuyla tarih yazdı. Türk milleti, Çanakkale’de adeta etten duvar örmüş, mütecaviz emel, hedef ve saldırıları can pahasına püskürtmüş, tarihin akışını değiştirmiştir. Kınalı kuzular kanlarıyla destan yazmışlar, vatan, bayrak ve milli namusu yere düşürmemişlerdir.”

“KÜFRÜN, ZULMÜN SALDIRILARI BİTMEDİ”

Başkan Avcı “Çanakkale Zaferi milli direnişin, zillete karşı şahlanışın, yokluk içinde yeniden var oluşun, istiklal ve istikbal aşkının, milli beka şuurunun, küfre karşı imanın muhteşem ve eşsiz destanıdır. Küfrün, zulmün saldırıları bitmemiştir. Silahlar, maskeler ve piyonlar değişmiş ama Türk milleti ve İslam daima aynı Haçlı zilletin hedefi olmuştur.” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEKTİR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bugün içeride ve dışarıda ekonomimizi, ordumuzu, ezanımızı, bayrağımızı, camideki masumları, Türk milletini, İslam’ı hedef alanlar; bunlara piyon olanlar, hepsi aynı zilletin mensubudur. Muhatap kaldığımız sorunları elbette yenecek güçteyiz. Türk İslam dünyasının umudu Türkiye daha da güçlenecektir. Toplu vurduğunda yürekler milletimizi top bile sindiremeyecektir. Çanakkale ruhuyla dirildik; milli bekamızı da aynı ruhla koruyacağız. İlhamımız Çanakkale’dir, itibar ve iddiamızın dayanağı muhterem şehitlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli ve manevi değerlerimiz uğruna aramızdan ayrılmış bütün kahramanları, bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler