Başkan Baysal: Adana’mız şehirleşmeden çok köyleşmeye doğru gidiyor..

Başkan Baysal: Adana’mız şehirleşmeden çok köyleşmeye doğru gidiyor..

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığınca Sarıçam Kültür Merkezinde düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur’un katıldığı aylık divana yoğun ilgi vardı.

Aylık düzenli olarak yaptığı divan toplantılarında Kasım ayı divanına yoğun ilgi vardı. Açılış konuşmasını Adana İl Başkanı Selahattin Baysal yaptı. Baysal, yaptığı konuşmada, Adana’mızın geri kalmışlığını, işsizlikte birinci olduğunu, altyapı sorunları olduğunu, bir şehirleşmeden çok köyleşmeye doğru gittiğini, bunun önüne geçmek için çalıştıklarını; eğitimden, şehirleşmeye, altyapıya ve şehrin tüm sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacaklarını belirtti.

Genel Başkan yardımcısı Bahattin Sungur ise, Yeniden Refah Partisinin Türkiye’de kısa zaman içerisinde 81 il ve 922 ilçede teşkilatlandıklarını, çok hızlı bir şekilde mahalle temsilciliği çalışmalarına başladıklarını ve kısa zaman içerisinde Türkiye’deki tüm belde, mahalle ve köylerde teşkilatlanmayı bitireceklerini ifade ettiler.

Kurulduğu günden itibaren Yeniden Refah Partisi’ne yoğun ilgi olduğunu söyleyen Sungur, Biz milletimizin maddi ve manevi kalkınması için yola çıktık. Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN önderliğinde iktidara yürüyeceğiz. Gayemiz sanayisiyle, teknolojisiyle, şehirleşmesiyle kalkınmış bir ülke ve ahlaklı bir neslin yetişmesidir, diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler