Başkan Cengil, Milletvekili Doğru ile Yüreğir’in uç mahallelerini gezdi“

Başkan Cengil, Milletvekili Doğru ile Yüreğir’in uç mahallelerini gezdi“

Başkan Cengil, yaptığı konuşmada, teşkilat olarak mahalleleri devamlı ziyaret ederek burada bulunan halkımız ve esnafımızla dertleşiyoruz” dedi.

“Adana’da millete hizmet bayrağını taşıyoruz”

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Yüreğir İlçe yeni binasını ziyaret ederek , başkan Necip Fazıl Cengil ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü. Daha sonra Yüreğir’in Abdioğlu, Geçitli, Belören, Güveloğlu Mahallelerini de Cengil ile beraber gezerek burada vatandaşlarla bir araya gelen Doğru, Millete hizmet edebilmek için durmadan ve yorulmadan çalışacaklarını ifade etti.

Cengil: Hizmet İcin Yanınızdayız

AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru ile Yüreğir İlçe Mahallerini gezen İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, yaptığı konuşmada, teşkilat olarak mahalleleri devamlı ziyaret ederek burada bulunan halkımız ve esnafımızla dertleşiyoruz” dedi. Hizmet için her zaman mahalle muhtarları , mahalle başkanları ve halka kapılarının açık olduğunu belirten Cengil, çünkü biz hizmet için varız, ve bunun için sizlerin yanınızdayız. Bugün de TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Üyesi ve Adana Milletvekilimiz Abdullah Doğru ile sizlerle sohbet etmek için, dertlerinizi dinlemek için buradayız” dedi.

Doğru:“Durmadan Ve Yorulmadan Hizmete Devam”

AK Parti Adana milletvekili Abdullah Doğru’da yaptığı konuşmada, Adana’nın diğer ilçeleri olmak üzere bugünde Yüreğir’in mahallerini gezdiklerini, Genc, dinamik ve çalışkan bir Yüreğir İlçe başkanımızla birlikte, Pandemi tedbirlerinin ardından kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmek, hasbihâl etmek ve fikir paylaşımında bulunmak mutluluk verici“dedi

Programlarının aynı yoğunlukta devam edeceğini belirten Doğru;. AK Teşkilatlarımızın çalışma azminin muazzam olduğunu görüyoruz. AK Teşkilatlarımız; 2023 hedefimize varmak üzere, çıktığımız yolun kararlı destekçisi ve mübarek mücadelemizin fedakâr gücüdür. Bu doğrultuda vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri ulaştırma noktasında koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın samimiyet ve muhabbetleri sayesinde; çalışmalarımızı ilk günkü gayretimizle sürdürmeye devam ediyor, milletimize hizmet bayrağını Adana’mızda taşıyoruz.“ dedi.

Ziyaret programları kapsamında kıymetli üreticiler ile bir araya gelerek yapılan istişareler sonucu; Adana’nın gelişim ve kalkınma yolunun temel taşı, şehrimizin müreffeh yarınlarının teminatı niteliğinde olduğunu dile getirdiklerini söyleyen Doğru şunları dile getirdi; “Üreticilerimizin talep, öneri ve görüşlerini not ettik, bu taleplerin sonuca ulaştırılması noktasında azamî gayreti göstereceğiz. Biz milletimize hizmetkâr olmak için çıktığımız bu yolda kararlılığımızdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. AK Sevda; vatandaşlarımızın aydınlık geleceğini inşâ etmeye, yüreklerine dokunmaya, hedeflerimizin getirdiği sorumluluğun bilinciyle ilerlemeye ve büyümeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 yılı Türkiye için yeni bir atılım noktası olacak, bu sayede 2053 ve 2071 vizyonlarımızın daha sağlam temellere oturacaktır. Durmadan ve yorulmadan vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler