Başkan Kocaispir’den ASKON’a Ziyaret

Başkan Kocaispir’den ASKON’a Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.

recep-caliskan.jpeg

ASKON Adana dernek binasında gerçekleşen ziyarette, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Gerçekleşen görüşmede Çalışkan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bugüne kadar Birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Kocaispir’le Adana’mızın ‘Marka Şehir’ olması için çalışmalarımızı sürdürdük ve bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “ASKON Adana Şube Başkanı Çalışkan’a ve değerli yönetim kurulu üyelerine bir önceki ziyaretlerinden ve bugünkü karşılamalarından dolayı teşekkür ederim. Görev sorumluluğumuzun farkında olarak vatandaşlarımızın da desteği ile müreffeh bir Yüreğir ve Adana’mızı ‘Marka Şehir’ haline getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İş birliği ve dayanışmalarından ötürü ASKON Başkanı Recep Çalışkan’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler