Başkan Yücel’den Diyarbakır annelerine destek..

Başkan Yücel’den Diyarbakır annelerine destek..

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Başkanı, Hizmet – İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, İl Kadın Temsilcileri ile birlikteHDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 112 gündür oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine destek..

hak-is.jpeg

Başkan Yücel’den Diyarbakır annelerine destek..

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Başkanı, Hizmet – İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, Hak – İş Konfederasyonu İl Kadın Kolları ve İl Kadın Temsilcileri ile birlikte HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 112 gündür oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine destek..

Topluma Mesaj Vermek İstiyoruz

Ziyaret programına eşiyle birlikte katılan Başkan Yücel, anaların evlatlarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 112 gündür gerçekleştirdiği tarihi direnişe destek olmak amacıyla Diyarbakır annelerini ziyaret ettiklerini belirtti. Hak-İş Konfederasyonu olarak her zaman mağdurun yanında olduklarını ifade eden Başkan Yücel, bu destek ziyaretlerinde topluma mesaj vermek istediklerinin altını çizdi.

Sonuna Kadar Destekliyoruz

BM sözleşmelerine göre 14-15 yaşındaki çocukların dağa kaçırılmasının bir insanlık suçu olduğunun altını çizen Başkan Yücel, “Buradaki bütün anne ve babaların evlatlarına kavuşması için büyük bir mücadeleyi ve desteğimizi onlarla paylaşıyoruz. Dün olduğu bugün de ülkemizin barışı, birlik ve bütünlüğü için ortaya konulan her türlü mücadeleye destek oluyoruz” diye konuştu.

Annelerin Yanındayız

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Başkanı, Hizmet – İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, ülkedeki bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının Diyarbakır’a gelerek buradaki dramı gözleriyle görmeleri gerektiğini ifade etti. Yücel, “Hiç kimse bir evladı annesinden ayıramaz, annelerin bu davranışa destek veriyor ve onların yanında olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler