BDP'li başkan suçüstü yakalandı?

BDP'li başkan suçüstü yakalandı?

Duvarlara PKK lehine sloganlar yazdıran başkan, kameralarca saniye saniye görüntülendi...Adana'da çocukları korsan gösteriye hazırlayan ve duvarlara bölücü...

Duvarlara PKK lehine sloganlar yazdıran başkan, kameralarca saniye saniye görüntülendi...

Adana'da çocukları korsan gösteriye hazırlayan ve duvarlara bölücü terör örgütü PKK lehine sloganlar yazdıran Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Seyhan İlçe Başkanı Hüseyin Beyaz, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendikten sonra yakalanarak tutuklandı.

 Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi 2 sokakta meydana geldi. İddiaya göre BDP Seyhan İlçe Başkanı Hüseyin Beyaz, korsan gösteri hazırlığında olan çocukların yüzünü puşi ile kapatarak duvarlara bölücü terör örgütü PKK lehine yazılar yazdırdı. Beyaz'ın yaptırdığı bu işler saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bu görüntüler üzerine harekete geçerek Beyaz'ı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Beyaz bölücü terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmak ve korsan gösteri organize etmek suçundan adliyeye sevk edildi. Beyaz sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonda çok sayıda molotof kokteyli yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler