Beyhan Demirtaş, ‘’Yön Veren Kadınlar Zirvesi’’ne Katıldı

Beyhan Demirtaş, ‘’Yön Veren Kadınlar Zirvesi’’ne Katıldı
Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş; Ceyhan Kültür, Sanat ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzenlemiş Olduğu ‘’Girişimde Topuk Sesleri’’ konulu ‘’Yön Veren Kadınlar Zirvesi’’ne katıldı.

girisimde-topuk-sesleri-1.jpeg

Sheraton Otel’de düzenlenen etkinlikte bir değerlendirmede bulunan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, toplumun temel taşı kadınları hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da etkin bir şekilde görmenin ülkemizin aydınlık yarınlarına önemli katkılar sunacağını belirtti.

Bireysel ve toplumsal hayatta kilit bir rol üstlenen kadınlara yönelik istihdamı arttırma ve girişimci kadınların önünü açma hususlarında son dönemde Devletimizin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine değinen Hanımefendi Beyhan Demirtaş,  ‘’Ailenin en önemli temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmesi, iş dünyasında daha çok yer alması, aile bütçesine katkı sağlayarak toplumsal hayatta ‘Ben de varım’ diyebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız.’’ şeklinde konuştu.

Kadınların iş hayatındaki girişimcilik ruhlarını desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlik, konuşmacı olarak katılan iş kadınlarının,  deneyimlerini ve elde ettikleri başarıların ipuçlarını katılımcılarla paylaşması ile devam etti.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.