Bit pazarına 'polis' yağdı?

Bit pazarına 'polis' yağdı?

Adana Emniyet Müdürlüğü, geçmişte çeşitli silahlı kavgaların yaşandığı, çeteler tarafından rant yeri olarak görülen ve vatandaşlar arasında...

Adana Emniyet Müdürlüğü, geçmişte çeşitli silahlı kavgaların yaşandığı, çeteler tarafından rant yeri olarak görülen ve vatandaşlar arasında ?bit pazarı? olarak adlandırılan Kocavezir İş Merkezi'nde 500 polisin katılımıyla genel asayiş uygulaması yaptı.

Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Güvenlik, Çevik Kuvvet, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri ile ilçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı toplam 500 polis, ikinci el eşya alım satımının da yapıldığı Kocavezir İş Merkezi'ne asayiş uygulaması gerçekleştirdi.
Çevik Kuvvet ekipleri uygulama süresince iş merkezine giriş ve çıkışlara izin vermedi. Polis köpeklerinin de katıldığı uygulamada, ekipler tüm işyerlerini tek tek aradı.

Uygulamada, 195 kişinin üst araması yapılırken, 365 kişinin kimlik, 27 aracın plaka sorgulaması yapıldı. İş yerlerindeki aramada, 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Öte yandan uygulamaya katılan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri 2 iş yerine, TEDAŞ görevlileri 1 iş yerine kaçak kullanım, Tarım İl Müdürlüğü 5 iş yerine gıda denetimi yönünden, zabıta ekipleri ise 17 işyerine ruhsatsız oldukları için cezai işlem yaptı. Uygulamada Sosyal Güvenlik Kurumu ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de denetimlerde bulundu.

Emniyet yetkilileri, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için asayiş uygulamalarının devam edeceğini bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler