Buro Memur Sen Adana Şube Başkanı Tanrıöver ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’i ziyaret etti.

Buro Memur Sen Adana Şube Başkanı Tanrıöver ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’i ziyaret etti.

Buro Memur Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Doğantekin, Salih Alçiçek ve Hatice Şen ile Adana Vergi Dairesi Başkanı  Ümit Güner’i Vergi Haftası dolayısı ile ziyarette bulundu.

Adana Buro Memursen Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, “Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından mükellef odaklı hizmet anlayışının gereği olarak, hizmetin en iyi şekilde yerine getirilmesi ve çağın getirdiği teknolojik imkanlardan yararlanılarak vergi yükümlülüklerinin yerine getirilmesi sürecinin kolaylaştırılmak amacıyla sunulan hizmetlerden dolayı Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’in şahsında çalışan personellere şükranlarımızı sunuyoruz”. dedi.

Tanrıöver Vergi Dairelerinde öz verili çalışan, hizmet eden Daire amir ve memurlarımızın gayretli çalışmalarının taktire şayan olduğunu sözlerine ekledi..

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten  Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner,  “ Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız,  Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bize geri dönmektedir. Bu sebeple Vergi Haftası, halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, adalet ve hakkaniyete uygun, mükellef  ile idare arasında sağlıklı güven ortamının sağlanmasını amacı ile bu haftanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner  bu vesile ile Büro Memur Sen Adana Şube Başkanımız Mehmet Tanrıöver ve Yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler