Ceyhan Emniyet Müdürlüğünden lise öğrencilerine bilgilendirme

Ceyhan Emniyet Müdürlüğünden lise öğrencilerine bilgilendirme

- Ceyhan Emniyet Müdürlüğü tarafından, lise öğrencilerine yönelik polislik mesleğine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ceyhan Emniyet Müdürlüğünden lise öğrencilerine bilgilendirme

ADANA (AA) - Ceyhan Emniyet Müdürlüğü tarafından, lise öğrencilerine yönelik polislik mesleğine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ceyhan Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, Murat Göğebakan Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, mesleklerinin güzel ve onurlu olduğunu söyledi.

Bu toplantıya bir emniyet müdürü olarak değil, öğrencilerin ağabeyi, amcası, dayısı olarak katıldığını belirten Tırkansız, şöyle konuştu:

"Ben de bir veliyim, benim de çocuklarım sizler gibi okuyor. Biz geleceğimizin teminatı gençlerimizi seviyoruz. Bizler bu mesleği seçtik, gururla, onurla bu mesleği yapıyoruz. İnsanlar her konuda, her insandan yardım isteyemez ama polislerden hepimiz, her konuda yardım isteyebiliriz. Bu mesleğin en güzel yanlarından biri de herkese, hiçbir ayrım yapmadan yardımcı olmaya çalışmaktır."

Ceyhan Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Taşkır da öğrencilere, trafik kuralları hakkında bilgi vererek, emniyet kemeri kullanmanın önemini anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler