Ceyhan İlçemize Bir Müjde Daha?

Ceyhan İlçemize Bir Müjde Daha?

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz yıllarca Ceyhan halkına özveri ile hizmet vermektedir. 1983 yılında amirlik düzeyinde hizmete açılan binamız daha...


Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz yıllarca Ceyhan halkına özveri ile hizmet vermektedir. 1983 yılında amirlik düzeyinde hizmete açılan binamız daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne çevrilmiştir. Geçen yıllar göstermiştir ki gelişen ve değişen çağa binanın yapısı uyum sağlayamamakta, bunun sonucu olarak da hizmet veren ve alan kişilerin bazı ciddi sorunlarıyaşadıkları bilinmekte ve izlenmektedir.

Deprem haritasında ilçemizin riskli alanda yer alması ve binanın doğal afetlere karşı dayanıksızlığı, mevcut binanınkonumu, otopark sorunu, engelli vatandaşlarımızın hizmet alırken zorluklar çekmesi, binanın yetersizlikleri, personel iş yaşam kalitesini düşürmesi gibi birçok sıkıntı bilinmektedir. Bu problemlerin yakinen takip edilmesi ve raporlanması sonucu Ceyhan?ımıza yakışan ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti alması konusunda başlattığımız çalışmalar meyvesini vermeye başlamıştır. Geçtiğimiz hafta projenin yapılacağı arazide zemin etüdü çalışmaları başladığı halkımızca dailgi ile izlenmiştir.

Kısa bir süre sonra proje uygulaması kesinleştikten sonra ihalesinin yapılacağı konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alınmıştır.

Daha önce de olduğu gibi projenin her safhasında yakinen İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle koordinasyon içinde takibini sağlayarak bu önemli projeyi hep birlikte, kısa sürede Ceyhanlı kardeşlerimizin hizmetine sunacağımıza gönülden inanıyorum.

2014 Yerel Seçimlerinde hükümetimize ve partimize tam destek veren vatandaşımız bu yeni dönemde Yeni 250 Yataklı Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatında olduğu gibi bu projenin de hızla yükseldiğini görecektir.

Ceyhan halkımızın her alanda hizmetlerin en kalitelisine layık olduğunu biliyor, Ceyhan ilçemize kazandıracağımız bu projenin bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

"CEYHAN, HER YÖNÜYLE HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR.?

 

 

Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR     

Adana Milletvekili

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler