ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncel’den ASKON’a İade-i Ziyaret

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncel’den ASKON’a İade-i Ziyaret

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, ASKON’a iade-i ziyarette bulundu. ASKON Adana İl binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

recep-caliskan-1.jpg

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ın bir süre önce yeni görevinde başarılar dilediği Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, ASKON’a iade-i ziyarette bulundu. ASKON Adana İl binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette, Adana’daki ticaret ve sanayi faaliyetleri hakkında istişarede bulunurken şehir-üniversite iş birliğinin önemine dikkat çekti. Özellikle koronavirüs salgınının bitmesiyle birlikte bu iş birliğinin canlandırılması gerektiğini söyleyen Tuncel, üniversitenin mevcut potansiyeli ve üretkenliği ile Adana ve bölge ekonomisinin kalkınmasında önemli bir role sahip olduğunu dile getirdi.

Yapılan iade-i ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çalışkan, “Adana olarak üretim yapma potansiyeli yüksek olan şehrimiz için üniversite ve sanayiciler camiası olarak bizlere düşen bu üretim kültürümüzü günümüz teknolojisi ile bütünleştirerek kalkınma ivmesini yukarılara taşımaktır. Yeni dönemde üniversite sanayi işbirliğinin gelişmesine katkı sağlamak adına ASKON olarak tüm imkânlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Günün anısına ASKON Başkanı Recep Çalışkan, Rektör Tuncel’e kahve fincanı takdim etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler