Çukurova Üniversitesi Yüksekokul Öğrencileri İçin Oryantasyon Düzenlendi

Çukurova Üniversitesi Yüksekokul Öğrencileri İçin Oryantasyon Düzenlendi

Çukurova Üniversitesine (ÇÜ) bağlı yüksekokul ve meslek yüksekokullarını 2020 YKS sonucu ile kazanıp yerleşen, Adana merkez ve ilçelerde ikamet eden öğrenciler için oryantasyon programları düzenlendi.

ceyhan-myo.jpg

Covid-19 önlemleri gereği sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan oryantasyonlarda öğretim elemanları tarafından birinci sınıf öğrencilerine yüksekokullar ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

Her yıl tekrarlanan geleneksel uyum haftası etkinlikleri kapsamında Çukurova Üniversitesine bağlı yüksekokul ve meslek yüksekokullarını kazanan birinci sınıf öğrencilerine kampüs, derslikler, amfiler, laboratuvarlar ve eğitim sistemi tanıtıldı.

Oryantasyon eğitimi kapsamında Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Karaisalı Meslek Yüksekokulu, Ceyhan Meslek Yüksekokulu, Yumurtalık Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Kozan Meslek Yüksekokulu ve Aladağ Meslek Yüksekokulunda tanıtım etkinliği düzenlendi.

Öğrencilere kayıtlı oldukları bölümlerde, ilgili bölümlerin tanıtımı yapıldı. Öğrenciler derslik, laboratuvar, uygulama sınıfları vb. mekânları gezip ilgili akademisyenlerden bilgi alma fırsatı elde ettiler.

Yüksekokul ve meslek yüksekokullarını tarafından düzenlenen kampüs turuna da katılan öğrenciler ayrıca Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, Karaisalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Bilgin, Ceyhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Deniz Yıldırım, Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğ. Üyesi Hülya Saygı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ergün Serindağ, Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Saliha Kırıcı ve Aladağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Altıner ile de tanışarak görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Oryantasyon etkinlikleri anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler