Çukurova'da perde ?Karmakarışık? ile aralandı

Çukurova'da perde ?Karmakarışık? ile aralandı

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini, İngiliz Yazar Ray Cooney'in komedi unsurlarının öne çıktığı "Karmakarışık" adlı oyunu ile açtı.Doğal...

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini, İngiliz Yazar Ray Cooney'in komedi unsurlarının öne çıktığı "Karmakarışık" adlı oyunu ile açtı.

Doğal Park Amfi Tiyatro?da perdelerini açan Şehir Tiyatrosu, Çukurovalılara muhteşem bir oyun ile merhaba dedi. Dizi film ve tiyatro oyuncusu Erdal Cindoruk'un genel sanat yönetmenliğini yaptığı Şehir Tiyatrosu, İngiliz Yazar Ray Cooney'in "Karmakarışık" adlı eğlenceli oyununu sahneledi. Haziran ve Temmuz ayları boyunca her Çarşamba ile Perşembe günleri tiyatro oyununun sahneleneceğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, sanata verilen önemin artarak devam edeceğini söyledi. Adana?da çekimleri devam eden Hanımın Çiftliği dizisinin oyuncularından Necip Memili, Caner Cindoruk, Ali Düşenkalkar ve Ebru Özkan ile çok sayıda Çukurovalının izlediği oyun büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini de Erdal Cindoruk'un yaptığı ?Karmakarışık?, bir otel odasında eşinden gizli kaçamak yapmak isteyen bir işadamının, sürpriz ziyaretçisiyle tüm planlarının allak bullak olmasıyla başlayan ve bu durumdan kurtulmak için söylediği yalanlarla olayları daha bir karmaşık hale sokarak izleyenlere kahkaha tufanına ortak eden bir konuya sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler