Çukurova'da tiyatro heyecanı başladı....

Çukurova'da tiyatro heyecanı başladı....

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu 10 Haziran?da perdelerini açmaya hazırlanıyor. Genel sanat yönetmenliğini dizi film ve tiyatrocu oyuncusu Erdal Cindoruk'un...

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu 10 Haziran?da perdelerini açmaya hazırlanıyor. Genel sanat yönetmenliğini dizi film ve tiyatrocu oyuncusu Erdal Cindoruk'un yaptığı Şehir Tiyatrosu, İngiliz Yazar Ray Cooney'in komedi unsurlarının öne çıktığı "Karmakarışık" adlı oyunu sahneleyecek.

Yaklaşık iki ay önce Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan tarafından kurulan Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu ilk oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Doğal Park Amfi Tiyatro?da 10 Haziran?da perdelerini açacak olan Şehir Tiyatrosu, Çukurovalılara muhteşem bir oyunla merhaba diyecek. Dizi film ve tiyatro oyuncusu Erdal Cindoruk'un genel sanat yönetmenliğini yaptığı Şehir Tiyatrosu, İngiliz Yazar Ray Cooney'in "Karmakarışık" adlı eğlenceli oyununu sahneleyecek. Yaz ayları boyunca her Perşembe ve Cuma günü tiyatro oyununun sahneleneceğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, sanatı ve sanatçıyı Çukurovalılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Yönetmenliğini de Erdal Cindoruk'un yaptığı ?Karmakarışık?, bir otel odasında eşinden gizli kaçamak yapmak isteyen bir işadamının, sürpriz ziyaretçisiyle tüm planlarının allak bullak olmasıyla başlayan ve bu durumdan kurtulmak için söylediği yalanlarla olayları daha bir karmaşık hale sokarak izleyenlere kahkaha tufanına ortak eden bir konuya sahip.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler