Çukurova’nın En Büyük Fuarı, Uluslararası Tarım Ve Sera-Bahçe Fuarlarına Büyük İlgi..

Çukurova’nın En Büyük Fuarı, Uluslararası Tarım Ve Sera-Bahçe Fuarlarına Büyük İlgi..

Çukurova’nın En Büyük Fuarı, Uluslararası Tarım Ve Sera-Bahçe Fuarları Büyük İlgi İle Sona Erdi

Çukurova’nın En Büyük Fuarı, Uluslararası Tarım Ve Sera-Bahçe Fuarlarına Büyük İlgi..

Çukurova’nın En Büyük Fuarı, Uluslararası Tarım Ve Sera-Bahçe Fuarları Büyük İlgi İle Sona Erdi

TÜYAP Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarları, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile sona erdi. 10 bin 800 m² kapalı 15 bin 200 m²’si açık olmak üzere toplamda 25 bin m²’lik alanda açılan Fuar, tüm Türkiye’den tarım profesyonellerini bir araya getirdi. Katılımcı firmalar ile alım heyetleri arasında iş bağlantılarının kurduğu Fuarı;16 ülkeden 300 kişilik yurt dışı alım heyeti ziyaret etti. Tarım ekonomisinin can bulduğu Fuar’da, katılımcılar ve ziyaretçiler memnun olarak ayrıldı.

Bölgenin en kapsamlı fuarlarından biri olan TÜYAP Adana Tarım ve Sera-Bahçe Fuarları 5-9 Kasım 2019 tarihleri arasında ilgilileri ile buluştu. 5 gün boyunca tarım profesyonellerinin ağırlanan Fuar’da, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 200 katılımcı firma yer aldı. Tarım ekipmanlarından traktöre, gübreden tohuma, sera kurulumundan fidana,ilaçlamadan sulamaya kadar tarım ve sera-bahçe alanındaki tüm ihtiyaca cevap bulunan Fuar, 25 bin m²’lik alanda görsel bir şölen de sundu.

Fuara büyük ilgi

Tarım sektörünün lokomotif kentlerinden biri olan Adana’da düzenlenen Fuara, yurt dışından 16 ülkeden 300 kişilik alım heyeti geldi. Çukurova Bölgesi’nden en çok ihracatı yapan 16 ülkeyi belirleyen TÜYAP Adana Ekibi, bu bölgelere özel tanıtım çalışması yürüterek katılımcı firmaların direkt hedefi olan alım heyetlerini getirdi. Geçen yıl 15 ülkeden 250 kişilik bir alım heyeti yapılırken bu yıl 16 ülkeden 300 kişi ağırlandı.

Irak, Gürcistan, Azerbaycan, Cezayir, Kıbrıs, Umman, Ürdün, Fas, Tunus, Libya, Filistin, Sudan, Kanada, Amerika, Suudi Arabistan, ve Lübnan’dan alım heyetlerinin geleceği Fuar’da,tüm Türkiye’den de ziyaretçileri ağırladı.

Yurt dışı alım heyetinde %17’lik bir artış yakalayan TÜYAP Adana Fuarcılık; yurt içinde de tüm Türkiye’den 600’ün üzerinde otobüs organizasyonu yaparak direkt ilgililerin fuara gelmesini sağladı.

2020 yılının hazırlıklarına hızla başlayan TÜYAP Adana ekibi, ilgilileri 3-7 Kasım 2020’de

TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’ne bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler