Çukurova’ya Gündoğacak..

Çukurova’ya Gündoğacak..

Adana'da da çok önemli isimler aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. O isimlerden birisi de kentin tanınmış iş adamlarından Vedat Gündoğan, Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylık dilekçesini dün Ak Parti Çukurova İlçe Başkanlığına verdi..

vedat-gundogan.jpg

Çukurova’ya Gündoğacak..

İktidar Partisi Ak Parti'de yerel seçimler öncesinde aday adaylığı başvuruları dün gece 00:00 itibariyle sona erdi. Büyükşehir Belediye,  ilçe ve belde belediye başkan aday adaylığı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclis üyeliğine aday olmak isteyenler dilekçelerini teslim ettiler.

Adana'da da çok önemli isimler aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. O isimlerden birisi de kentin tanınmış iş adamlarından Vedat Gündoğan… Adanalı olan Gündoğan Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylık dilekçesini dün Ak Parti Çukurova ilçe başkanlığına verdi..

ADANA TV, AŞK FM ve JEST FM gibi şehre yön veren medya kuruluşlarının yönetim kurulu başkanı olan Gündoğan, aynı zamanda Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğini de başarılı bir şekilde yürütüyor.

 

İş ve siyaset dünyasının tanınmış ismi olan Vedat Gündoğan, aday gösterilmesi halinde Çukurova İlçe Belediyesini Ak Parti'ye kazandırmak için birbirinden önemli projeleriyle halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gündoğan'ın aday adaylığı başvurusunda bulunması Ak Partililer ve Çukurovalı vatandaşlar tarafından da heyecanla karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler