Davranış Bilimleri Uzmanı Daban Adana 112 Acil Çağrı Merkezi personeline seminer verdi.

Davranış Bilimleri Uzmanı Daban Adana 112 Acil Çağrı Merkezi personeline seminer verdi.

Davranış Bilimleri Uzmanı Korkut Daban Adana 112 Acil Çağrı Merkezi personeline yönelik "Etkili İletişim Teknikleri ve Protokol Kuralları" başlıklı bir dizi seminer verdi.

daban-3.jpg

Davranış Bilimleri Uzmanı Korkut Daban, Adana 112 Acil Çağrı Merkezi personeline yönelik "Etkili İletişim Teknikleri ve Protokol Kuralları" başlıklı bir dizi seminer verdi. Adana'da acil durum çağrılarının alındığı yaklaşık 250 personelin görev aldığı son teknolojik cihazlarla hizmet verilen merkezde personelin verimliliğini ve performansını artırmaya yönelik önemli bir program düzenlendi.

daban-1.jpg

Covid-19 salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına uyularak düzenlenen eğitim sonrası konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz 112 Acil Merkezi Müdürü Halis Tekyiğit devletimizin 7/24 vatandaşın huzur ve selâmetinin sağlanması noktasında tüm imkânları seferber ettiğini dile getirdi. Tüm acil numara çağrılarının 112 üzerinden alındığını dile getiren Tekyiğit, vatandaşa verimli şekilde hizmet edebilmek için ellerinden gelen gayreti sergilediklerini belirtti. Merkeze gelen her çağrının ciddiyetle ve ivedilikle yanıtlanarak en hızlı şekilde ihbarların ilgili kurumlara aktarılmasını sağladıklarını söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi "İnsan Kaynaklarının" gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve bu eğitimlerin bundan sonraki dönemlerde de devam ettirileceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler