Emrah Sancar TÜGVA’da Güven Tazeledi

Emrah Sancar TÜGVA’da Güven Tazeledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilciliği 2’inci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Emrah Sancar TÜGVA’da Güven Tazeledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilciliği 2’inci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Yapılan seçimlerin ardından Av. Emrah Sancar, TÜGVA Adana İl Temsilciliği’ne yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekilde sıralandı;

“Teşkilat Koordinatörü Erhan Ertek, Ortaokul Koordinatörü Ahmet Karaca, Lise Koordinatörü Mesut Değirmenci, Üniversite Koordinatörü Nurullah Çalışkan, Kadın-Aile Koordinatörü Hatice Melda Hattısarı, Çalışan Gençlik Koordinatörü İbrahim Aydın, Medya-İletişim Koordinatörü Seyithan Babahanoğlu, Yurtlar Koordinatörü Muhammed Ata Turgay, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Nurullah Hamidi, Spor Koordinatörü Burak Gülmez, İdari ve Hukuku İşler Koordinatörü Bayram Ömer Getiren”

TÜGVA Adana İl Temsilcisi Av. Emrah Sancar, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, vakfın yaklaşık bir buçuk yıldır Adana il temsilcilik görevini yürüttüğünü, bu süre içerisinde büyük aşama kaydettiklerini söyledi.

Vakfın tanıtılması ve faaliyetlerin gençlere ulaşması noktasında sarf edilen gayretlerin yerine ulaştığını ve her geçen gün dünden daha iyi olmak için çabaladıklarını aktaran Sancar, emanet edilen gençliğe sahip çıkma noktasında tüm ekip arkadaşları ile birlikte yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını dile getirdi.

10 İlçede Teşkilatlanma Tamamlandı

Sancar, göreve geldiklerinde sadece bir ilçede teşkilat çalışmaları yürütülmekte iken, şu an Adana’nın 10 ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını ve diğer ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini açıkladı.

300'ün üzerinde ortaokul, 100'e yakın lise, 2 üniversite bünyesinde teşkilatlanma çalışmalarının yürütüldüğünü hatırlatan Sancar, “Kadın aile çalışan gençlik ve tüm alanlarda profesyonel bir ekip olarak çalışmaktayız. Bu ciddi bir sorumluluktur. Omuzlarımızda ağır bir yük vardır. Bunu hissediyoruz. Elimizden gelen gayreti gece gündüz çalışarak göstermeye devam edeceğiz" dedi.

TÜGVA Adana İl Temsilcisi Av. Sancar konuşmasının devamında şunları söyledi;

“İlimiz merkezinde 120 üniversite öğrencisinin konaklama imkanı bulduğu Yüksek Öğrenim Yurdumuz, tüm ilçelerimizdeki ortaokullarımız, liselerimiz ve üniversitelerimizde çalışan gençlerimiz, 12-35 yaş arası geleceğimizin teminatı kardeşlerimiz için faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Yaz okulları, kitap okuma yarışmaları, kompozisyon, salon programlar, hatim çalışmaları, kamplar, ilim ve irfan meclisleri, sabah namazı ve cami buluşmaları, çay sohbetleri ve geleceğin mimarlarına yol gösterecek, değer üreten gönlü genç dost ziyaretleri ve daha sayamadığımız onlarca faaliyet ile binlerce kardeşimize ulaşıyoruz. İnşallah tüm gönüllere girmek için daha çok çalışacağız. Adana'nın geleceği gençliğin ihyasıyla şekillenecek. Daha bilinçli daha şuurlu devleti, milleti ve inandığı dinin gereği için mücadele eden nesiller yetiştirmek adına üstlendiğimiz misyonu yerine başarıyla yerine getireceğiz”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler