Eski ASKF Başkanı Gülleri Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Eski ASKF Başkanı Gülleri Son Yolculuğuna Uğurlandı.

-Törene spor ve siyasi camiadan çok sayıda kişi katıldı.

Eski Adana Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Ali Gülleri son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze ilk önce evine daha sonra adının verildiği Ali Gülleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında tören gerçekleştirildi.

Törende konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “ Ali ağabeyimiz ile uzun yıllardır beraberdik. Kendisi hem Adana’ya hem de spora büyük katkılar sağladı. Adana’da bir tesise adının verilmesi konusunda girişimlerde bulunacağım. Öncelikle ailesinin, yakınlarının ve spor camiasının başı sağ olsun. Ali Ağabeyimizi unutmayacağız” diye konuştu.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ise yıllardır bu camia içerisinde bir arada olduklarını ve Ali Gülleri’nin bu camiada büyük emeklerinin olduğunu vurgulayarak, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yapılan törenden sonra Kabasakal Mezarlığında cenaze namazının ardından defin işlemi gerçekleştirildi.

Defin işlemleri sonrasında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Ali Gülleri’nin eşi ve çocuklarına başsağlığı diledi.

Cenaze törenine, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Zülfikar İnönü Tümer, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Şube Müdürleri Halit Yılmazel, Mahmut Kır, Murat Adıgüzel, TFF Yönetim Kurul Üyesi Ali Düşmez, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Belediye daire başkanları, kulüp başkanları, antrenörler ve sporcular, spor il temsilcileri ile hakemler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler