Fenerbahçe ilk deplasman maçında yenildi

Fenerbahçe ilk deplasman maçında yenildi

Spor Toto Süper Lig ikinci hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe'yi 1-0 yendi.

Fenerbahçe ilk deplasman maçında yenildi

Spor Toto Süper Lig ikinci hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe'yi 1-0 yendi.

MALATYA

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

14. dakikada Adem'in orta sahadan attığı uzun pasta topla buluşan ve ceza sahası ön çizgisine kadar giden Pereira'nın sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

30. dakikada De Souza'nın sağ kanattan yaptığı ortada, ceza sahası içinde Mehmet Ekici'nin vuruşu sonrası top yandan auta çıktı.

31. dakikada Slimani'nin pasıyla topla buluşan Barış Alıcı'nın ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutta, kaleci Ertaç iki hamlede topa hakim oldu.

41. dakikada ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Mina'nın kaptırdığı top, De Souza'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Ertaç meşin yuvarlağın sahibi oldu.

45. dakikada Aleksic'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, kaleci Volkan topu çift yumrukla uzaklaştırdı.

48. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar giren Mehmet Ekici'nin sert şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

54. dakikada Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği pasa hareketlenen Slimani'nin kale önünde yaptığı kafa vuruşunda, top kalenin yandan auta çıktı.

58. dakikada Şener Özbayraklı'nın ceza sahası içerisine yaptığı ortada, kaleci Ertaç müdahale ederek topu uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan ve bekletmeden vuran Barış'ın şutunda, savunma oyuncusu Seth kale çizgisi üzerinden meşin yuvarlağı taca gönderdi.

70. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Guilherme'nin sağdan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya hareketlenen Aleksic'in arka direkte gelişine yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın sağından ağlarla buluştu: 1-0.

Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı. 

"Giuliano Fenerbahçe'den ayrılıyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Giuliano'nun başka bir takımla anlaştığını ve Fenerbahçe'den ayrılacağını bildirdi.

Cocu, 1-0 yenildikleri Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Giuliano'nun karşılaşmada forma giymemesiyle ilgili bir soru üzerine "Fenerbahçe'de bir ayrılık daha olacak. Giuliano Fenerbahçe'den ayrılıyor." dedi. 

Giuliano'nun bir kulüple anlaştığını ifade eden Cocu, "Yakında bir kulübe imza atacak. Giuliano başka bir takımla anlaştı, artık aramızda olmayacak." diye konuştu.

Cocu, Giuliano'nun sistemine uygun olmadığı ve kadroda düşünülmediği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Onunla çalışmaktan keyif aldım. Zeki bir oyuncu, o yüzden bir çok maçta da onu kullandım. Bu hikaye nereden geliyor bilmiyorum ama kulübün durumunu da anlıyorum. Giuliano ile çalışamayacak olmaktan dolayı üzgünüm."

Muhabir: Emrah Gökmen, Kerem Kocalar

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler