Freni patladı simitçiye girdi?

Freni patladı simitçiye girdi?

Adana'da SBS'ye girmek için kızını okula götüren minibüsçü direksiyon hakimiyetinin kaybederek simitçi dükkanına girdi. Kazada 3'ü ağır 10 kişi yaralandı....

Adana'da SBS'ye girmek için kızını okula götüren minibüsçü direksiyon hakimiyetinin kaybederek simitçi dükkanına girdi. Kazada 3'ü ağır 10 kişi yaralandı. Öğrenci ise polis ekiplerince sınava yetiştirildi.

Adana'da şehir içi yolcu minibüsü, unlu mamuller satan dükkana girerek 10 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Tepebağ Mahallesi Abidinpaşa Caddesi'nde Ali S. (26) yönetimindeki 01 M 0337 plakalı Yeşilevler Mahallesi hattında çalışan minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine yol kenarındaki Kardeşler Unlu Mamullere ait iş yerinin tezgahlarını yıkarak içeri girdi.

Kazada sürücü Ali S. ile yolculardan ve iş yerinde alışveriş yapanlardan 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Adana Devlet, Numune ve Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-SBS ÖNCESİ KAZA ŞOKU

Bu arada, minibüste babası Ahmet Ayyıldız ile yolculuk eden Ayşe Ayyıldız'ın Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) gireceği öğrenildi. Kazanın etkisiyle üzerindeki şoku atlatamayan genç kız, çevredeki iş yeri sahipleri ve polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Kaza yüzünden sınava yetişemeyeceğini söyleyerek gözyaşı döken Ayyıldız, 112 Acil Servis ekiplerinin kontrolünün ardından polisler tarafından sınava gireceği Yeşilevler İlköğretim Okuluna götürüldü.

Polisler tarafından sakinleştirilerek moral verilmeye çalışılan Ayyıldız'ın, sınava yetiştirildiği öğrenildi. Genç kızın babası Ahmet Ayyıldız da Çukurova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler